Hasnur Nryseda 34.4 haftalık olduk 2 hafta da bir doktora gidiyorum Ama normal veya Sezaryanla alakalı bir şey söylemiyor doktor mu söylüyor biz mi Sorup öğrenmemiz lazım canım
Melikebelo Berraaa18 34+3 cinsiyetimiz kız kocaelideyiz bizimde zor geçiyor erken doğma riski olduğu için yatarak atlatiyoruz doğumumuz 8nisan sezaryan olucak ins
Mervenin Batuska bugün iki kere kustum dr u aradm baş ağrımda başladı çünkü dr hastaneye gitmemi nst çektirmemi söyledi herşey normaldi eve geldik gene ağrm hafifleşti ama devam ediyo😓
Fison Berraaa18 selam bende oğluma 36 haftalık hamileyim 28 gün kaldı istanbul Allah yardımcımız olsun
Kubrakose Eymnm hangi doktora gidiyorsun canım bizde 34 olduk tam bugun kendi tercihin mi sezeryan bende ankaradayım
Eymnm Kubrakose Yok canım ilk bebeğimde 22 saat suni sancı çektim açılmam 3 cmi geçmedi acil sezeryana alındım 40+5 de,o yüzden bu bebeğimde sezeryan olcak..Hacettepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesine gidiyorum😊
Rehberlikciozge 34+1 erkek bizimkiside😊hayırlısıyla 16-20 Nisan arası bekliyoruz ☺️Tayinciyiz Diyarbakır’dan slmlar🤗
Berraaa18 Sedaince 😂😂😂😂 o da iyiymiş canım😂 tabi ki öyle eli ayağı düzgün olsun da kime benzerse benzesin🤗❤️❤️