Fison tubish selam canım benim sabah 7 gibi nişanım gelmişti öyle gitmiştim açılmam falan yoktu doktor suyun azalmış dedi eve yollayamam dedi suni sancı ve fitil vericez dedi 9,30 10 gibi verdiler 2,30 doğum yaptım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
tubish Fison sizin yine cokta sürmemiş 5 saatte kavuşmuşsunuz cok şükür insallah benimde cok uzun surmez😔 peki nasıl suni sancı kendi sancindan farkli diyorlar birde epidural aldinizmi
Fison tubish yok almadım seni korkutmak istemem ama kendi sancın daha hafif Bence suni sancı daha şiddetli oluyor
tubish tazecikanneee hadi insallah cok kolay bir dogumun olur benden önce doğuracaksınız siz o zaman saliya kadarda bizimki gelmezse mecbur suni
XediceRufullaeva Ellaynagme doktor yakinlarim vardi 😂 doguma zaten gireceklerdi doktor gibi e araya yakinim gibidr sikistirdim😂😂😂
Mervezngn tubish evet bişey yemek yasak su içmek bile. Ben ölü Doğum yaptım öğlen 3 gibi yatışım yapıldı gece 12 den sonra dogurdum bırak yemeği bi damla su içemedim öldüm resmen. Rabbim kimseye yasatmasın bide ölü doğumdu cok acı bişey
tubish Mervezngn ya başınız sağolsun gerçekten cok büyük bir acı diğer tarafta şefaatçiniz olur insallah
Zagrozunannesi tubish ben gece 12 de girdim hastaneye diğer gun 4 buçuk da doğurdum o saate kadar bi şey yiyip içirmemişlerdi😂lavman falan da yapmadılar tuvalet sorunu yaşamadım doğumumda kişiden kişiye degısıyo yani ben suni sancıyla Doğum yaptım doktor ne zaman emek yedin dedi gelmeden önce dedim tamam dedi bi sıkıntı olsa o soylerdi🤗
tubish Zagrozunannesi suni sanciniz nasildi peki bikeredemi geliyor yoksa kendi sancin gibi yavas yavas mi geliyor epidural aldinizmi
Zagrozunannesi tubish hayır epiduralsiz zaten devlet hastanesinde Doğum yaptım orda epidural verilmiyo gece yatış yaptım 2 cm açılmam vardı kendi sancım vardı ama hissetmiyodum o yüzden suni sancı verildi ama bebegımın kalp atışları düştü çıkardılar sabah 10.20 de tekrar verdiler 3 cm açılmam olmustu yavaş yavaş başlıyor sancı birden artıyo 16.20 de Doğum yaptım zaten bebeğin kafası çıktıktan sonra agrı sancı kalmıyor cok sukur 🤗🤗🤗korkmayın kendinize guvenın ayrıca kesinlikle sancı geldiğinde bağırmayın aklınızda bulunsun ben bağırdım açılmam gec oldu bi kac sancı da bagırmıcam artık dedim kendimi tuttum dayandım ve hemen 9 cm açılmam oldu bagırdıgınızda bütün enerjiniz gidiyo bagırmayınca enerjinizin hepsı açılmaya odaklanıyo o yüzden bağırmamak gerekiyor hayırlı dogumlar❣️
tazecikanneee Ilaydaile ay hayır 😂😂😂 6 saat sonra hastaneye gidiciğiiizzz uyku da tutmuyor ama nasıl da yorgun hissediyorum anlatamam yani 😂 yarın bakalım neler olıcak😣😣🤭🤭
Ayferfeneer tubish korkutmak istemem herkesin aynı olacak diye bişey yok yok ama 15 saatte 3 cm açıklık oldu ve sezaryene girdim mecburen çünkü 10 cm e ulaşana kadar 3 gün o sancıyı çekmem gerekiyodu. Normal doğuma şartlamıştım kendimi ama olmayınca olmuyo zorlamamak lazım fazla düsünmeyin akışına bırakın o gün ne gerekiyorsa o oluyo cunku.
tubish Zagrozunannesi ya insallah bagirmamayida başarabilir insan dogumdan herkes suan o kdr korkutuyor ki çıktığımda gerçekten dedikleri kadar varmışmı diycem merak ediyorum☺️
Maviyesil121212 tubish arkadaşımda hiç açıklık Yoktu sancıyı verdiler 4 saat sonra Bebiş kucağındaydı. Bünye ile alakalı biraz da belli sizinki daha kısa sürecek olumsuzu düşünmeyin
tubish Maviyesil121212 yaaa ne güzel 4 saatte hemen Allahim insallah darısı herkesin başına. İnsan olumsuz düşünmek istemiyor hatta bende dune kadar düşünmüyordum cunku bir aci cekiceksin bunu biliyorsun zaten ama sonunda kavusma var ama 2 gündür o kadar kotu seyler dediler ki vallahi cesaretim kırıldı😔 o sancıları cekmektense sezeryan ol diyorlar sanki sezeryandan sonrasi cok kolay gibi bahsediyorlar insanda ikisinide yasamadigi icin hic bir fikir yurutemiyor😔