tubish Arkadaşlar 40 haftam dolunca doktorum suni sancı ile doğumu başlatalım dedi Salı günü 40 haftam doluyor ve Salı sabahi ac karna gel suni sancı ile başlatalım dedi. Niye ac karna çağırıyor acaba bir daha dogum olana kadar hicbirsey yenilip icilmiyormu ?
Caglaaa tubish ben akşam 7/8 gibi yemek yemiştim sonra 1 buçukta suyun geldi 3 de çikolata yedirdiler sadece, açıklığım yok diye akşam 17.30 da doğum yaptım suyu bile sadece dudaklarımı ıslatmak için veriyorlardı birde suni sancı ile doğum olmazsa sezeryana alıyorlar o yüzden de aç bırakıyorlar
Ayferfeneer tubish ben hafif bi kahvaltı yapıp öğlende gitmiştim çünkü suni sanci uzun bi süreç oluyo genelde mesela ben 15 saat çektim o sürede o kadar acıktım ki doktor yemek yok dedi Allah rızası için fındık fıstık yiyeyim bari dedigimi hatırlıyorum 😂😂 az bişey ye o zaman demisti. Kolumu kipirdatcak halim kalmamıştı çünkü
tubish Deletedmom277 belki 20 saat sonra dogumun olucak o zamana kadar acmi kalıyorsun su hicbirsey icilmiyormu ay insanın gücü kalmaz ac karna doğuma 😔
Mervezngn tubish evet bişey yemek yasak su içmek bile. Ben ölü Doğum yaptım öğlen 3 gibi yatışım yapıldı gece 12 den sonra dogurdum bırak yemeği bi damla su içemedim öldüm resmen. Rabbim kimseye yasatmasın bide ölü doğumdu cok acı bişey
Zagrozunannesi tubish ben gece 12 de girdim hastaneye diğer gun 4 buçuk da doğurdum o saate kadar bi şey yiyip içirmemişlerdi😂lavman falan da yapmadılar tuvalet sorunu yaşamadım doğumumda kişiden kişiye degısıyo yani ben suni sancıyla Doğum yaptım doktor ne zaman emek yedin dedi gelmeden önce dedim tamam dedi bi sıkıntı olsa o soylerdi🤗
Nebahathumeyra Benim de planlı suni sancıydı doktor hiç demedi bişe yeme falan diye sabah kalkıp kahvaltımızı yaptık ve hastaneye gittik. Zaten o kadar saat bir de aç karnına ıkınacak gücün bile kalmaz. Neye dayanarak bunu dedi bilmiyorum doktorunuz
tubish Nebahathumeyra bende bilmiyorum oyle soyledi benimde o an aklıma sormak gelmedi zaten suni sancidan da korkuyorum sizin süreç nasil ilerledi sabah gittiniz hemen verdiklerinde geliyormu sanci kac gibi dogum yaptiniz mesela
tazecikanneee Nebahathumeyra bana da aynısını söyledi sabah aç gel dedi bazıları azıcık su içiriyor ama yemek yok bağırsaklar boş olsun diye gerçi lavman da uyguluyorlar ama ani bi durum olur sezeryane dönmek zorunda kalınırsa diye aç olman İsteniyor
tazecikanneee tubish serum veriliyor kan şekerin düşmüyor o yüzden sadece açım sanıyorsun ama kan şekerin düşmüyor canım
Caglaaa tubish aç kalmayı düşünmüyorsun pek sancıdan ama susuzluk çok kötü benim boğazlarım zedelenmişti susuzluktan ama zaten doğum yapar yapmaz sürekli su içmen gerekiyor tuvalete çıkmak için o yüzden biraz dişini sıkıyorsun
Nebahathumeyra tubish ben sabah 8 buçuk da gittim dokuz da sancı verdiler hemen gelmez saat 2-3 gibi yine veririz dediler biraz merdiven çık dediler ben merdivene doğru giderken daha sancılar başladı. Ve 5 dakikaya bir sancı geliyor 25-30 saniye sürüyor doktor da inanamadı. Nasıl bu kazar hızlı olur diye . Akşam 4 buçuğa kadar 5 dakikaya bir sancı çektim sürekli sonra da Doğum oldu . O kadar zordu ki bebeğim doğunca alamadım kucağıma bilmiyorum neden çok çektim diye sanırım ebe verdi kızınızla diye istemiyorum dedim anneannesi aldı ilk kucağına. Neyse ki 15-20 dakika sonra aldım korktum birden sevemeyeceğim falan diye ama öyle olmadı tabikide herşey unutulup gitti sonunda 😊😊
Fison tubish selam canım benim sabah 7 gibi nişanım gelmişti öyle gitmiştim açılmam falan yoktu doktor suyun azalmış dedi eve yollayamam dedi suni sancı ve fitil vericez dedi 9,30 10 gibi verdiler 2,30 doğum yaptım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
tubish Nebahathumeyra anladim tabi önemli olan sağlıkla kavusmak ama insan o acıyı da düşünmeden edemiyor bünye meselesi tamamen sanırım o sancının hemen gelmesi epidural oldunuzmu peki
tubish Ayferfeneer bende hic açıklık yoksa suni sanciyla baya uzun sürdüğünü okudum o yuzden suni sancidanda korkuyorum açıkçası 😔
Bahar54 tubish kahvaltimi yapip gittim ve benim zaten 5 cm acikligim vardi ac gel dese bana derdi heralde :) sanciyi cekerken cok susamistim su da ictim ama dogum aninda kanali idrar torbasi sıkıstirdigi icin sonda takmak zorunda kalmislardi.
tubish Bahar54 bide 5 cm aciklikla gitmissiniz benim suan hic açıklık yok olurmuda bilmiyorum saliya kadar ona ragmen ac gel dedi benide suni sancidan cok korkuttular hatta suni sanci alicagina direk sezeryan ol falan dediler😔