kızlar 38 haftalıkken doktor alınması gerektiğini söyledi kilo alamıyomuş bebk neyse gittik hastaneye evraklar imzalandı her şey belirlendi kan alındı falan cuma sabah7de kalkıp gittik hastaneye beklettiler baya ben stresten ağlamaya başladım benim önümden gidenler geldi teker teker hepsi ağlayarak bayılarak kanlı çıktı aşırı korktum bu sefer korkudan ağlamaya başladım sıra bana geldi sedyeye yatırdılar ameliyathaneye indirdiler orda bi 45 dk bekledim oda temizleniyomuş herkes gelip gidip tansiyonuma bakıyo benim kalbim ağzımda atıyo neyse girdik ameliyata uyuşturdular belden spinal anesteziyle sandığınız gibi acıtmıyo normal iğne vurulur gibi küçük bi acı hemen yatırdılar geri zaten 2 3 dk içinde bacaklarınız uyuşmaya başlıyo sordular hissediyomusun bişey diye sanki hafif çimdikliyolar gibi diyorum meğer kesmişler bile 4 5 katı orda stajerler elimden tuttu çok ilgililerdi ve özel hastane değildi sonra çıkardılar bebeği o hiç bir acı sancı yok sadece bastırmaları falan hissettim ayaklarımı kıpırdatabiliyodum mesela ama hissetmiyodum çok garip korkulcak hiç bişey yokmuş sonra dikmeye başladılar şarkı açtılar beraber şarkı söyledik doktorlarla sonra bebişimle beraber çıktık yukarı odamıza gülerek geldim herkes ağlayarak çıkmamı bekliyomuş şok oldular şuan 1 haftalık olduk doğum anında gerçekten zor bişey yok ama sonrası için aynı şeyi söyleyemem anesteziden dolayı baş ağrısı zaten yaşayan bilir anlatılamaz bi acı yürümesi ayrı dert tuvaleti yapması ayrı dert sondayı çıkarttılar o gğn akşama kadar uğraştım çişimi yapamadım ağladım acıdan yok olmuyo sanki tıkamışlar gibi sonrası hiç kolay değil gerçekten allah annelerimize sabır güç versin ❤️