Ema Saadetokan zıbın tulum hastane çıkışı vs üst baş almaya başladım büyük şeyleri beşik araba gibi bir iki ay sonra alırım diye düşünüyorum
23Zumra Saadetokan 6btane zibin ve 2 tane eldiven tam olarak ne zaman baslamali ne alinmali bilmiyorum bende
Senbibak Saadetokan ıkı takım hastane çıkışı aldım 😂 battaniye pike yorgan zıbın aldım 7-8 tane . 3 paket ağız silme bezi aldım organiklerden . Hediyeleri var işte bornoz takımı ayakkabı falan 😂 şimdilik böyle
Yasemincifci Moralsizanne indirimlerden yaralan canım internet üzerinden güvenilir yerleri takip et ben öyle yaptm
Saadetokan Ema bende oyle banyo kuveti aldım birde sleepyden indirimden bez aldım biberon aldım bi kaç tane kıyafet corap felan
Ema 23Zumra liste yapmak lazım aslında yavaş yavaş almaya başlanmalı arkadaşlarım son anda ağırlaşıyorsun zor oluyor diyorlar ama bakalım
Omaraysegul Saadetokan 18 haftaligim. Devlete gidiyorum ordaki uzman erkege benziyo dedi. Esimle ozele gittik gormek icin oda %70 kız dedi ama verdigi resimde bebek bile belli degil guzel ilgilenmedi. Sali randevum var bakalim ne diyecekler
23Zumra Ema ya bende oyle yapmak istiyorum diyorlar cok erken felan alma insanin hevesi kaciyor ama iyice agirlastiktan sonra da zor olur dedigin gibi
PirayeAkca Saadetokan küvet, hastane çıkışı, bornoz seti, pijama takımları, iç zıbinlar, eldivenleri çorapları biraz aldım, mama önlüğü ve müslim bezlerini aldım. Bebek arabasi ve beşiği 2 3 ay sonra almayı düşünüyorum
Omaraysegul Saadetokan aynen hayirlisi. 1 kizim var ondan 2.sini cok merak ediyorum. Ama onemli olan saglikli sihhatli hayirli evlat olmasi