Mutlubiriol Deletedmom_787 canım şimdi test yaptım da dünle aynı saatti bi anda düşmüş böyle olması normal mi
Bir1kelebek Mutlubiriol bir şey kaçırmadınn dün ilişki oldu mu olduysa iyi olmadıysa da sıkıntı yok bugün değerlendir😍
Mutlubiriol Deletedmom_787 bir de test yapmak için lavaboya girdiğimde beyaz akıntı gelmişti. O neden olmuş olabilir
Mutlubiriol Deletedmom_787 bir soru daha sormak istiyorum kusura bakmazsa bundan sonra test yapmama gerek yok mu canım 💐
st23 Mutlubiriol yumurtan çatladığı için olabilir değerlendir bugünü yarını 24 48 saat süresi var çatlamanın
st23 st23 aynı akıntı ayın 5 de bende de oldu değerlendirdim yarın sabah test yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
lilyum_ st23 canım sonucunu bize de at. Beni etiketlemeyi unutmaaa. Hakkında hayırlısı olsun inşallah 💖
st23 Hayırlısıyla inşallah çok beklentim kalmadı da yarın sabah belli olur paylaşırım güzel haberleri inşallah
barbies Kızlar benimde böyle pikten sonra çatlama oldu ama bugün yaptım tekrar sanki koyu çıktı yine silikleşmycekmi yani gittikçe test
Bir1kelebek barbies sen 11 aralıkta pik görmüşsün ama hormon da dalgalanmalar olabiliyormuş o yüzden böyle çıkmış olabilir en son ki
barbies Bir1kelebek bazen gebeliği böyle öğrenenler oluyoya dedim acaba mı 😂 yani daha çok var aslında bat 25 ama inşallah diyelim
Mutlubiriol Bir1kelebek Bugün değerlendirebilirsek iyi olur inşallah değerlendiririz evde bebişim oluuur 🥹😍😍
Ziyangillerrr_ @Dk192201 yarını ve sonraki günüde mutlaka değerlendirin. Yarında test yapın çatlama olup olmadığını görebilmek için