hera33 Mutlubiriol KOYULUĞU GÖRCEKSİN MERAK ETME TESTİDE VUCUDUNUDA TANIYACAKSIN YENİ BAŞLAMIŞSSIN QQ10 da kullan d vit folik asit omega üç bunları al
Mutlubiriol hera33 bak ben sana atayım şimdi en son dün yaptım testi bugün yapmadım sen bi bak olur mu
hera33 Mutlubiriol ama testi yapmaya devam et, adet olana kadar. tekrar yumurtlama görebilirsin bir ihtimal onuda kaçırma.
hera33 hera33 bu egzersizleri yap içimden ses olur diyor. ama olmaz ise son reglinden başla yine yapmaya egzersizler vitaminler ve yumurtlama testinii
duyguaydanuzaydan Mutlubiriol en kısa zamanda sağlıkla sen de anne olursun umarım😍😍 ben hamilelik testi için bekliyorum henüz
duyguaydanuzaydan Mutlubiriol merhabaa ☀️benim hamilelik testi pozitif çıktı sanırım ben napıcam şimdi gidip sağlık ocağına kan mı vereyim 🥲🥲
Mutlubiriol duyguaydanuzaydan Ayyyy Allahım sağlıkla gelsin çok sevindim test versen iyi olur ☺️☺️☺️ Belirtin var mıydı bana da dua et ne olur
duyguaydanuzaydan Mutlubiriol eveeet kan verdim doktoruma da çıktım çok şükür kese de göründü 😍darısı sana inşallah 🙏
Mutlubiriol duyguaydanuzaydan Ne mutlu sana 🥹💐ne kadar zamandır uğraşıyordunuz biz 1 yıla yaklaştık 2 aydır da ovulasyonla deniyorum
duyguaydanuzaydan Mutlubiriol Yanii biz çok denemedik aslında ben de regli uygulamasını dikkate alarak ilerledim 2 ay için de oldu bizim çok şükür 🙏 sen şimdiden yemene içmene dikkat et kafana fazla takmamaya çalış enerjin de çok önemli çünkü 🌟