mucizem__ cicekbahcesi_ mustela kokusunu sevmiyorum ama Dalin kullanıyorum 3 yaşında kızım oğlum olacak onada Dalin kullanırım büyük ihtimalle
Semayyy cicekbahcesi_ tamamen olmasa da içeriği temiz güvenilir sayılan bi ürün. Oğlumda kullanmıştım, tekrar onu tercih edeceğim. Ekstra doğal temiz içerik olarak burt’s bees %98 temiz içerikli diye biliyorum ama fiyat olarak pahalı diye tercih etmedim. :) mustela ile devam :)
tahamommy cicekbahcesi_ mustelayı temiz diye duydum ama ben boykot ettiğim için kullanmıyorum, sakın dalin gibi içeriği en kötü şampuanı tercih etmeyin, ben siveno almıştım pek kokusunu beğenmedim ecowelle geçtim çok memnunum şuanda
Nisanmomy cicekbahcesi_ eltimin kızının hassas bir bünyesi vardı sürekli alerji oluyordu doktor önermişti çok memnun kaldı. Ben de aldım ama henüz bebeğim doğmadı için kullanamadım
momagain Ben oğlum 3 yaşına gelene kadar aşırı hassas ve atopi için olanı kullandım. Gayet memnunduk, şampuan değişiminde hemen atopik sorun yaşıyorduk çünkü. Mustela kullandığımız süre boyunca bir sıkıntı olmadı. Şuan 5 yaşında, artık değiştirdik.
cicekbahcesi_ tahamommy dalin bir çok kişide alerjik yapmış o yüzden düşünmedim bile onu siveno aldım bir tane ecowell ve mustela arasında gidip geliyorum açıkçası musteleya temiz değil diyorlar ecowellden memnun olan da çok fazla var
tahamommy cicekbahcesi_ sivenoyu iade edebiliyosan et bence ya ecowell ve mustela al o zaman, siveno benim bebeğimde tamamen konak yaptı anca yeni temizledim tek tük değil yani tepe kısmında tamamen yaptı hiç memnun kalmadım ondan
Ozgemlym cicekbahcesi_ kızım 6 yaşında ve atopik 6 yıldır hiç değiştirmedik şimdi 2. Bebiş geliyor ona da aynısı devam