Meliss- smyyy95 ay insallahhh vardır bizde de yıl bitmeden allahım bizi müjdelesin dua ediyorum çok 😭 umarım vardır zaman gerçekten geçmiyor düşünmeyeceğim diyorum olmuyor ya
smyyy95 Meliss- olmuyor kuzum ya bazen diyorum çok düşünmek etkiler mi ama yok düşünmeden duramıyorum 🤣
Meliss- smyyy95 bende aynıyım😅😅 hayırlısı ama kötü düşünmek yok elimizden geleni yaptık inanıyorum güzel haberler alacağız ✨
Egelikiz Meliss- Anladım güzelim ama buraya atmanda çok iyi buradaki kızlar daha çok yardımcı oluyorlar Allah razı olsun ❤️ inşaAllah sende hayırlı güzel haber alırsın canım 🤲❤️❤️
Meliss- smyyy95 iyiyim kuzumm sen nasılsın 🥹 hafif kasık batmaları oluyor ama geçiyor birde baş ağrısı ile uyandım bugün ve geçmedi neden bilmiyorum zaman geçmiyor sen ne durumdasın canım😍
Meliss- smyyy95 çok afedersin ama dünden beri çok fazla gaz oluyor bende belirti mi bilmiyorum 🥹 kasık batmaları ara ara oluyor bugün de hafif gögüs hassasiyetim başladı canım sen nasılsın
smyyy95 Meliss- göğüs hassesiyeti yok ama dün gece sağ kasığımda batma oldu uykumdan uyandırdı beni inşallah belirtidir acaba ne zamana kana çıkar merak ediyorum
Meliss- smyyy95 ay hadi hayırlısı canım benim💖💖 insallah belirtiler önce evde test yapacak mısın 25ine kadar bekleyebilirsem o gün test yapmayı düşünüyorum
smyyy95 Meliss- geçen ay kendimi çok yıprattım testlerle 26 da kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı inşallah birbirimize çok dua edelim inşallah dualarımız kabul olur 😊
Meliss- smyyy95 duamdasınn canım beniim sende beni o güzel dualarına yer et 😍🥹 inşallah Allahım bize o müjdeli haberini verecek🩷 regl olacak gibi kasıklarım ağrıyor çok şüpheye düşüyorum sadece
smyyy95 Meliss- sende benim duamdasın canım hakkımızda hayırlısı inşallah.. Bende birde yürüyünce sağ kasığım çekiliyor
babymom2026 Meliss- pik canım değerlendir ama yapmaya devam et testi silik olana kadar silik olunca bil ki yumurta çatlamıştır çatlaması için havuç yiyebilirsin ☺️