Masal5757 Kızlar bende panik atak ve beyaz önlük hipertansiyonu var evde tansiyonum çok iyi hatta düşük bile. Ama ne zaman hastaneye gitsem tansiyonum 15 -16 Lara fırlıyor. Sezeryanima çok az kaldı o günde eminim tansiyonum çok yükselecek stresten elimde değil bu. Yükseldiğinde nasıl bir mudahwle yaparlar iptal ya da erteleme gibi bir durum olur mu? Genel anestezi uygulanacak
ElaEge Masal5757 bende 15 tansiyonla alındım doğuma spinal oldu sorun olmadı merak etmeyin düşürücü serum uyguladılar sizin genel olacakmış zaten etkilenmezsiniz diye düşünüyorum
vanilya_kokusu_ Masal5757 bendede panik atak var malesef o en büyük korkum o sezeryan günü ne olacak diye☹️ doktordan sakinleştirici iste panik atak var de
pelin1010 Merak etme iptal ya da erteleme olmaz muhtemelen sakinleştirici verecekler sen rahat ol bunları düşünme, doktorunla bu durumu paylaştıysan zaten sana yardımcı olacaktır sen hiç merak etme sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın 🫶🏻🙏
Masal5757 vanilya_kokusu_ doktorum biliyor durumumu ama yine de korkuyorum tansiyon sıkıntı yaratır mı o gün diye
Masal5757 vanilya_kokusu_ aminnn ama bak çoğu kişiyi almışlar yüksek tansiyon ile. Sen kaç haftalıksın kaç oluyor tansiyon
vanilya_kokusu_ Masal5757 benim ikinci gebelik ilk te panik atak geçirdim ameliyat a sakinleştirdiler 25 haftalık hamileyim şuan tansyonym pek çıkmıyor birkez 14 olmuştu ama çarpıntım çok oluyor korkudan yani doğum günü geldiğinde aksilik yaşamasam iyidir genel olmak istiyorum spinal e cesaretim asla yok
Masal5757 vanilya_kokusu_ bende de asla yok o cesaret zaten panik ataktan dolayı tansiyon çıkıyor stresten yönetemiyorum genel dışında hayatta yapamam
vanilya_kokusu_ Masal5757 çok zor ya Allah yardımcımız olsun İnşallah panik atak bela Bir şey gerçekten
kizinaasikanne Masal5757 düşürmediler direkt anestezist hemen genele alıyoruz dedi ve genel aneztesi verdiler