sunbloom123 hasretcebi anlamam ama yapay zekaya sordum bacak arası görünmüyor ama yapısından kız gibi yorumunu yaptı 😂🥰
hd_d hasretcebi doktor bilir tabiki ayrıca tahnin yapmak zor bacak arasi gözükmüyor 😅erkek deyim bende baarii
sunbloom123 hasretcebi ilk gebelik mi hayırlı olsun bu arada 🥰 gönlünüzden geçen nedir hissiyatınız olur muhtemelen 💁♀️
sunbloom123 hasretcebi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah 🥰 15. Haftamda öğrendim cinsiyeti herkes kız diyordu cinsiyetini öğrenmeye gitmeden bir gece önce erkek gördüm cinsiyetimizde erkek çıktı 😂
hasretcebi sunbloom123 bana da çoğu kişi erkek diyo bikaç kişi kız diyo kafalar karışık bilemiyoruz 😃
sevacano hasretcebi genelde gostermiyorsa kız diyorlar ama belli olmaz benim alt gobeğim çok kalin yağli herkes bana 20.haftada anca oyrenirsin diyordular ki doktorum da oyle ama 14de oyrendik 😁
hasretcebi hd_d kemik yapısından belki anlaşılır diye şansımı deniyim dedim ama net bi tahmin olmjyo bacak arası kapalı olduğu için😀
1kovakizi hasretcebi benim kızımın ultrasondaki fotografına cok benziyor canım kız gibi hissettim o yüzden😁
hd_d hasretcebi evettt yaaa öyle gerçekten cok önemli benim bir yakınım var cocuk 6 aylik olana kadar kiz demislrr sonra bi ogrnemis ki erkek🤣