Merhaba hanımlar takipli olduğum doktorum hastaneden ayrıldı iki aydır başka doktorlara gittim ama öyle içmesinden bir doktor olmadı lokman hekim‘den melike Hoca’ya gittim öyle içime sinmedi açıkçası Özgül Hoca’ya gittim o da pek şey yapmadım bir temelli hoca kaldı onu merak ediyorum acaba ona gidip bir şans mı denesem bilmiyorum en son ala Life’a gittim Aynur malkovaya aslında hoca çok iyiydi o kadar samimiydik size anlatamam samimiyet benim için çok önemli çok iyiydi ya içime sindi ama a life hastan iyi mi ki acaba bilemedim lokman ve koru daha yakın aslında ama a life hastanesini nasıl sizce ya da bu doktor hakkında bilginiz var mı varsa yazabilir misiniz hastane nasıl hiç bilemiyorum hemşireler falan bilgili mi tecrübeli mi o kafamı karıştırıyor bir de tamellahocayı duydum ve takip ediyorum ben Sezer..sonrası vajinal isyyorum doğmuş diyorum onu da yapıyormuş hatta tamella hocayı bilen var mı bir de ona gidip acaba şansımı denesem mi oda lokman hekim sincanda
Acaba hastane olarak hangisi daha iyi ya bilen varsa bana biraz yorum yapabilir mi gerçekten kafam çok karışık arkadaşlar 26 haftalığına artık karar vermem lazım