Askim38 Kizlar kontrolümüz vardi 32+2de 1874 gr kilomuz sizinkiler nasil? 39. Haftada dogum yapicam sizce o zamana kadar kac kilo alir bebeklr?
Elifee Askim38 benim de bu hafta kontörüm var çok merak ediyorum ne kadar oldu diye bir önceki kontrolde ne kadarlıktı
Merve123a Askim38 30 haftalikken gittim 1750 demişdi sali günü tekrar kontrolumvar şuan 32 yim bende. Baklm kaç olfu dr normal dediyse normaldir takmayin kafaya
Elifee EbruKrhn bence çok iyi bende 28 in somumda gittim 1492 çıkmıştı doktor çok çok iyi dedi hatta internetten araştırdım 31 hafta bebek kilosuna denk geliyor ki senin ki de aynı nerdeyse doktor ne dedi bu duruma
Askim38 Ayda 500 600 gr kilo aliyor hesapladigima gore doguma 1 bucuk ay o yuzden tereddut ettim cok zayif dogacak sanirim tabiii onceligi sağlık ama insan zayıfta olsun istemiyor anne olarak:(
Esrakyatc Askim38 son haftalar neredeyse 1 haftada 500 gr alıyorlar takmayın kafanıza zayıf olsun sağlıklı olsun sonra alır ne olacak
EbruKrhn Elifee sorumun cvbı değil yanlış yazdınız heralde ama benm tam haftasında gidiyor nasipse haftaya gidicez en son 1500 dü bakalm kaç olmuş😊
senayck Askim38 Benim kız hep ileriden gidiyordu bu hafta çok alamamış haftasıyla uyumlu geldi 32+1iz 1930 gram dedi doktor 3kiloyu geçer diye düşünüyorum ama