Havin49_ birerkekannesi__ benim meme ucu yoktu yalancı meme ucuyşa anca zar zor üç ay emzirdim sütüm yoktu benim bebeğim emmek istemedi ama o yalancı meme ucuyşa iyi kavrıyordu gögsümü
Senacanblt_ birerkekannesi__ ben dün sağlık. Ocağına gittim emzirme eğitimi için bizim hemşiremize açık sçık anlattım durumu benim de henüz çıkmadı ve önemli olan ucu değil kahverengi kısmın bebeği kavraması dedi baya da bilgilendirme yaptı içim rahatladı o yüzden
Nurkl birerkekannesi__ daha dogurmadim ama lansinohun göğüs ucu çıkarıcı pompa gibi bir aparatı var . 230 TL ye mi ne aldım sizde alabilirsiniz iş görür gibi
ikincibahar_08 birerkekannesi__ silikon üç hatasını ilk hamileliğimde yaptım maalesef kızım asla onsuz memeyi tutmadı onunla 3 4 ay anca emzirebildim. Emzirmek zaten eziyet memede durmuyor kayıyor sütün yarısı boşa akıyor. Emzirme desteği alın meme ucuna gerek yok bebek zaten o siyah kısmı alarak emiyor
greybrde ikincibahar_08 kesinlikle katılıyorum o hataya bende düştüm keşke süt sağma makinası alsaydım o çıkarırdı zamanla
Leontiine birerkekannesi__ ben bunu hem ebelere hemde doktoruma sordum internette de video izledim konunun uç ile ilgisi yokmuş benimde meme ucum yok o yüzden hiçbir şey almadım silikonuda önermiyorlar zaten
esralgn birerkekannesi__ şöyle kuzenim de silikon aldı çocuk ona alıştı kendi göğsünü verince emmiyordu hep onu takıyordu , ama hani o öyle diye herkes öyle olmaz belki
aboutbehis Benim de ilk aylarda kucuktu ama sonradan bi buyuduler ben sok belki sizde de olur. Sonucta vucudumuz buna programli illa ki emzirebilirsiniz🤔
buse2507 birerkekannesi__ yok canım benim göğüs ucum var ama canım çok yandığı için bir dönem kullandım sonra bıraktım bebeğim tuttu sorun yaşamadım yani
_umudumvar_01_ birerkekannesi__ ben öyle bi sorun yaşamadım ama görümcem öyleydi ne göğsü vardı ne de uçları ama inan hiç sorun olmadı 2 yaşına kadar emzirdi kızını hemen hemen şimdi de 2. Kızı oldu onda da bir sorun yaşamıyordur bence (konuşmuyoruz da). Bence doğum sonrası bak eğer ki olmuyorsa sonra gidip göğüs ucu alırsın çok stres yapma şimdiden 🤗
greybrde birerkekannesi__ benimde yoktu malesef tutması silikon göğüs ucu aldık onla emdi lakin 2 ay emdi sadece süt yengene temastaki gibi tazyikli gelmiyor ve göğüs tam anlamıyla boşalmadığı için süt zamanla azalıyor vede bebek aklı erdikçe emzik veriyorum zannediyordu ikiside silikon ya çekince hemende inmiyordu süt sonra emmeyi bıraktı
kaya_kaya birerkekannesi__ lansinoshun göğüs ucu çıkarıcı pompası var bu ara herkes öneriyor bende alacam. İlk doğumda oğlum tutmadı göğsümü hem göğüs ucum yoktu silikon aldım ama benimkisi biraz göğüs ucu ile alakasızdi sanırım oğlum göğsüme gelince ağlama krizlerine giriyordu. Sağıp vermeye çalıştım icmiyordu sadece mama içti 3 ay
aprilbaby birerkekannesi__ kızımda benimde yoktu hastanede tutamadı doktorum hemen eşimi eczaneye gönderip silikon üç aldırdı 4 ay onunla emzirdim sonra göğüs ucum çıktı normal devam ettim sizde eğer bebiş tutamazsa öyle yaparsınız bakalım benimde bu sefer direk tutar diye düşünüyorum