zlhaacr Merhaba , ikili taramam riskli çıktı salı fetal DNA yaptıracağım ikilisi riskli çıkıp, fetal temiz çıkan var Mİ??🥺
serifeakyz zlhaacr Lütfen içinizi ferah tutun, paniğe kapılmanız sizi ve bebeğinizi daha çok etkiler. İkili tarama net bir sonuç değil sadece risk oranını belirler ve çoğu kişide de risk çıkmasına rağmen sorun oluşmaz. Umarım fetal sonucunu temiz çıkar. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😊❤️
Melike3506 zlhaacr benimde riskli çıktı ama bu risk ölçen bir test kesinliği yok fetal dna yaptırmayacağım sonuçta test kötü gelse bebeğimden vazgeçmeyeceğim o yüzden yaptırmaya gerek duymadım ben
momyflow zlhaacr merhaba bende bugün yaptırdım ikili testi. Kan sonucunuza göre mi riskli dedi doktor ultrasonda baktığında her şey yolunda mıydı
edaabykl zlhaacr benim ikili testte trizomi 21 yuksek risk cikti fetal yaptidim temiz geldi sonucum cok şükür
mer1901 serifeakyz merhabalar ikili taramada kan alınacağı için aç karna mı gidilmesi gerekiyor acaba bir bilginiz var mı?
babyshark__ Canını sıkma canım ikili ve üçlü tarama testi tanı için yapılmıyor doğruluk payı çok düşük bir test en kesin net tanıyı karından sıvı alınca veriyor fetal DNA da bile %99dogruluk payı %100degil
senos15 zlhaacr riske ultrason bulgusuda eşlik etmiyor ise endişelenmeyin yaptırmadım yaptırmayacağım 4. Gebeliğim hiç birinde ultrason bulgusu yaşamadım
zlhaacr senos15 ultrasona göre ense kalınlığı burun kemiği normal gözüküyor nasıl böyle çıkmış anlamadım dedi doktor emin olmamız lazım dedim yarın Eskişehir’e gidiyoruz 😒