senem0987 kervan yolda düzülür diye boşuna demiyolar ne kadar plan yapsakta doğumdan sonra bütün duygular planlar alt üst oluyor, ben 4 gün hastanede kaldım annemle, bebeğim kilo almıyor diye kaşıkla mama verdirdiler onların hepsini annem yaptı zaten kaşıkla mama hayatta veremezdim biberon yasaktı ve zaten benim psikolojim alt üst olmuştu 🥲 4 günün sonunda eve çıktık annemle salonda kaldım yine annem mama veriyodu ben bi yandan süt sağıyodum ertesi gün gittim biberon aldım sonra yatak odasında yatmaya başladım sürece eşimi de dahil etmek için annem eninde sonunda gidicekti, öyle oldu mama hazırlıyodum eşime veriyodum biberonla zaten içirene kadar bende süt sağıyodum eşim gazını çıkartıp bana veriyodu biraz yine meme vermeye çalışıyodum sarılıkta vardı bide bizde öyleli günlerdi bazen mama içirmeye anneme getiriyodum o bakıyodu gidiyodum uyuyodum yatağımda, bi kere evinde hem anne hem kaynanaya gerek yok diye düşünüyorum en azından 1-2 gün annenle salonda kalıp sonradan yatağına geçebilirsin hem eşinde biraz tutmaya falan alışır beşik tarafında yatıp bebeği sana verebilir biz öyle yapıyoruz