Kukoss Bicak saplanmasi gibi Belime vuruyo birden bide cocuk hareket ettikce vurdukca sanki idrar kacircakmis gibi asiri sıkısmıslık hissi oluyo
fb9706 Kukoss bende de aynısı oldu dün akşamdan beri nst sancılar 20 civarı çıkıyordu doktor yarin sezeryan ile alalim sancılar artar düzenli hale geldiği için dedi 35+4de
Kukoss Zelis_ozdrgn sabah aksam normalde magnezyum iciyorum yeni kahvalti yaptim simdi ictim bakalim kesilir belki
1kovakizi Kukoss sizin haftanızda magnezyum icilmiyor diye biliyorum doktorunuz yazdıysa tabiki haddim değil ama sormak istedim yine de
momismom2 Evet bunlar yalanci sanci bu haftalarda çıkıyor aslında hersey yolunda iste bu sancilar düzenli olarak dakika aralıklarında geldgnde doğum sancisi oluyor 🌸
1kovakizi Zelis_ozdrgn yani azalmış olabilir yine de standart bi tabir vardır ya 1-2 saat için 10 hareket hissetmelisiniz diye,hissetmiyosanız doktora gidin bence
Zelis_ozdrgn 1kovakizi bi iki saat içinde 10 hareket mi 37+4 haftalık oldum günlük 10 hareket hissetsen yeter diyorlar ki onu da hissediyorum çok şükür