Ozlmalgl 19 haftalık hamileyim öglen uykusu hiç yok gece 12 1 gibi uyuyorum sürekli sizde uyku durumları nasıl
Gulsah7171 Ozlmalgl bende aynı şekildeyim 12 1 gibi yatıyorum ama 1 haftadır sabahları uyanırken zorlanıyorum gece uykudan sürekli uyanıyorum ama
Yasemincifci Ozlmalgl Akşam 12 de yatyrm tuvalart aralırını saymıyrm sabah 7 dedimi ayaktayım oğlumun tekmeleriyle uyanıyorm 😚
Zehramom Ozlmalgl benim başımdna beri uykusuzluk problemim var gece kaç kere kalkıyorum 4-5 den sonra uyku yok 🙁 sabah işe
Ozlmalgl Gulsah7171 bu durum bi bende böyle sanıyodum herkes tuhaf karsılayınca bende mi bi tuhaflık var dedim
Gulsah7171 Ozlmalgl ya o gündüz uyuyanlar ya ilk haftalarındalar çünkü vucüt hormonlara ayak uydurmaya çalışıyor yada son haftalardalar iyice agırlaşmış oluyorlar sen takma kafana hepimiz aynıyız gündüz uykusu yok çogumuzda 😍🤭
Ozlmalgl Zehramom geceyi geçtim artık ona alıstım :) ama gündüz tüm hamileler ayakta uyurken benim uykuyu hiç düşünmemem tuhafıma gitmeye başlamıştı
Zehramom Ozlmalgl bazı kişilerde oluyormuş hormanların etkisiyle uyku çok olurken bizler gibilerde cin gibi oluyormus 🤣🤣