tahamommy shd2025 yiğitle hamzanın anlamları aynı hemen hemen bence daha sakin ılımlı bi isim olmalı, chat cptye bi sor bence ben hep öyle buluyodum
beautymom Hamza isminde okadar çok çocuk tanıdım ki maşallah hepsi zehir gibi akıllı meraklı azimliydi bir okadar da yakışıklılardı dersleri hep pek iyiydi 💙😊
ozgenurd shd2025 yiğit hamza aşırı güzel ama çocuğun iki tane ağır isim ile zorlanır Allahım korusun yiğit yücelten bi isim hamza desen Allahın aslanı bece diğerlerini koyarak işmi yumuşata bilirsin
Busranur_mnts shd2025 yiğit Asaf daha akıcı söyleniyor t ile bitip a ile başlayınca akıp gidiyor isim
seymakaynar Bence Asaf hem daha modern hemde daha kolay söyleniyor . Yiğit ismi bile kedi başına çok güzel .
Sunshine__ tahamommy Oğluma Taha ismini koymak istiyorum sizce koymalı mıyım huy karakter olarak nasıl
tahamommy Sunshine__ biz henüz 8 aylığız ismini çok seviyorum, şuan tam karakteri belli değil elbette fakat neşeli bi çocuk ama aynı zamanda hareketli ve bazen huysuzlukları olabiliyor 🫠💛
annekiz6141 shd2025 Ben iki tane sesiz harfle başlayan iki ismi uyumlu bulmuyorum ya 🙊 o yüzden yiğit asaf diyorum ❤