cicekbahcesi_ Aleynaaaag detaylı 20. haftam da ilk doz aşımı da o gün sağlık ocağına gidip yaptırdım 2. doz aşı içinde 24. hafta da gel demişlerdi onu da yaptırdım aşıdan sonra kol ağrısı vs olmadı ateş çıkması da olmadı hafif kolda sızı gibi bir şey oldu tabi ki ama şiddetli bir ağrı olmadı bende
Merich Tetanoz için 20-21 arası gel dedi 20+6 da yaptırdım ikinci doz içinde 24.haftada gidicem. Detaylı ultrason için de 22+3 de olacak şekilde perinatoloji randevum var
Fuunndaaa Aleynaaaag tetanoz aşısı yaptırmadım 2023 yılında iki doz vurulduğum için doktorum gerek görmedi, detaylıyı da 20 haftanın içerisinde yaptırdım doktorum öyle söyledi
sunbloom123 Aleynaaaag 20 haftayken 1. Doz 24 haftayken 2. Dozu yaptırdım 22 haftalıkkende detaylıya gittim 🌸
Basaknur44 Kızlar tetanoz aşısını hiç yaptırmayan var mı yaptırmayınca ne oluyor? Doktorum henüz tetanoz yap demedi bana 24. Haftadayım haftaya soracaktım niye söylemedi bana
semauckun Basaknur44 Aşılar için genelde sağlık ocağı arayıp bilgi veriyor. Ben doktoruma sormuştum sağlık ocağı haber verir demişti. Eğer özele gidiyorsanız sağlık ocağına gebelik bildirimi yapmanız gerekiyor.
anneoluyorummm103 Aleynaaaag 22+0da tetanoz oldum 22+1 de detaylıya gittim ama bebeğim aşıdan kaynaklı hareketsizleşmişti dönmeyince bakamadı 1 hafta sonra tekrar gitmek zorunda kaldım. Tavsiyem önce aşıyı olup sonra detaylıya girmen. Ya da aşıyı olduktan 1 hafta sonra detaylıya gidebilirsin