orkidemm_ Blueeberryy geç döllenme durumun var mı ? Varsa gözükmeyebilir ama yoksa bebek olması gerekti yolk saç var mıydı
Blueeberryy orkidemm_ canim dollenme cok degisik oldu ben korunmasiz iliskiden sonra ertesi gun ilaci icmistim adetten sonraki 5. Gundu 1 hafta sonra yine adet oldum ondan sonra ne ara oldu geri cekilmeyle korunuyoduk cok karisik o yuzden 🤷♀️
tahamommy Blueeberryy öyle düşünme aşko bende de hiç belirti yoktu mesela, ilerleyen haftalarda belli olur zaten belki geç döllenmedir
Blueeberryy tahamommy ay insallah ya ne bilim ultrason kagidini bile almadim baya sasirdim bende chatcptye sorardim yine biseyler😂
Blueeberryy Moz yolk sac gecen hafta gozuktu bugun gittigimde bebegi gormeye calisti yolk sac icin bisey demedi benim aklima gelmedi
tahamommy Blueeberryy chat cpt ne çekti bizden be 🤣 kese boyutu falanda önemli aşkım bide ne zaman gel dedi bidaha
nurellanurrrr Yolk göründüyse biraz daha bekle geç döllenme olabilir,arkadaşıma boş gebelik dediler 10. Hafta kalp atışını aldı
Blueeberryy nurellanurrrr beklicem zaten ama moralim bozuldu haftasi baya var 🥺 gec dollenmedir insallah
Happymami Blueeberryy kızımı 9.haftada gördüm hatta her gittiğimde sağlıksız bebek oluşmamış kürtaj gerekli demişti
mlsmrtgl Blueeberryy normalde görünmesi gerekiyor. Bunun geç döllenme ile alakası yok. Geç döllenme kesenin geç görünmesiyle ilgili yani regle göre 7 haftalıksınızdır geç döllenme olur usg ile doktor bakar 5 haftalık olduğunu söyler. Şuan usg görüntünüz 7 hafta olarak hesaplanmışsa ve regl ile de aynı hesaba erişiyorsanız geç döllenme yoktur. Biraz daha bekleyin inşallah görürsünüz.
Blueeberryy mlsmrtgl evet bugun sadece bebegi gormeye calisti doktor ultrason kagidini bile vermedi bende sormadim ama gecen haftaki kagit6 hafta diye yaziyodu dedigin gibi gec dollenme degil o zaman insallah gozukur bidahaki gittigimde🤲🏻