busra06busra nesmad22 nesmad22 Maşallah haftamız aynıymış benim doktor randevuma da daha 3 hafta var beklemek çok zor 😊 arada giren sancılar yada alt tarafta baskı falan hissediyomusunuz tek miyim merak ediyorum
nesmad22 Aaa evet hayırlı olsun sizin de 🌸 ben 12 de tekrar gideceğim inşallah ondan sonra ayda bir dedi doktorumuz.. Ben hiç ağrı yada sancı hissetmiyorum çok şükür
nesmad22 Kişiden kişiye göre değişiyordur diye düşünüyorum iş yoğunluğunuza yada günlük hareketlerinize göre vs
busonryavrusu busra06busra Benim kasık ağrılarım devam ediyor hala geçmedi yani şu 2 gündür daha çok ağrım var regl döngüm ondandır diye düşünüyorum ama çoğu insan normal diyor . Bazen baya endişe ediyorum şiddetli ağrı giriyor hayırlısyla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
busra06busra busonryavrusu yaa amin inşallah 🤲🏻 benim ikinci gebeliğim ilkinde böyle şeyler yaşamamıştım hareket ederken kasık bölgeme anlık bıçak batıyo sanki doktora gittiğimde normal dedi ama insan korkuyo yine de endişe ediyor işte. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
busonryavrusu busra06busra Kasık ağrınız devam ediyor mu bugün benim ağrıyor baya bide sarı akıntım çok geliyor endişeleniyorum .9+1
busra06busra busonryavrusu Benim ağrılarım hissettiğim baskı falan geçti çok şükür bir haftadır böyle olunca da sanki hamile değilmişim gibi. Akıntı normal olabilir diye düşünüyorum benim de bazen oluyo ama beyaz renkte 10+6 oldum bende
agilkaya busonryavrusu merhaba bende bugün 9+0 ve hafif kasıklarımda batmayla birlikte akıntı geliyor normal mi bilemedim doktor kontrolüme 2 hafta var. Progestanda kullanıyorum ama fitil olarak değil içiyorum. Ama bu akıntı beni korkutuyor normal mi bilemiyorum
busonryavrusu agilkaya Aşkoo benim akıntım hiç kesilmedi sürekli geliyor sarı renkte bazen beyaz kasık ağrım da ara da regl ağrısı şeklinde oluyor doktoruma bunları söyledim çok normal dedi bu belirtilerle 11+2 olduk hayırlısıyla böyle de devam etsin herşey yolunda şükür şuan
agilkaya busonryavrusu inşallah kuzucum amiin , benimde çok akıntım var. Bazen ayaktayken bişey aktığını hissediyorum eyvah diyorum kan mı acaba bakıyorum yoğun akıntı azcık sonra devamı yok peçeteye gelen beyazımsı oluyor. O akıp gelen korkutuyo beni 🤦🏼♀️