ayyserella Burcu__0506 çok geçmiş olsun. ye hamileyim 2. kez kürtaj oldum. bende iğne versinler diye özele gittim çünkü mthr 677 heterazigot ve paı 4g/4g olmasjna rağmen iğne vermem , coraspinde kullanma kesinlikle dedi. kadın doğumdakiler zaten vermiyor napcam bilmiyorum inşallah 3. de yine aynı şeyleri yaşamam…..
sepselin ayyserella merhaba şimdi hamile misiniz acaba bir şey kullandınız mı? Ben de aynı durumdayım dr ısrarla veremem diyor keseyi görmeden. Ama 2 kez kimyasal oldu keseyi göremedik bile hiçbirinde
senos15 2prensesannesiiii yok burundan gelmesi normal benim şimdide geliyor hamilelikte burun kanaması normal benim vajinal kanamalarım oluyordu kan verdiğim zaman iğnenin çıktığı yer çok zor kapanıyordu yarım saat kanıyordu bastırdığım halde durmuyordu
sudeasko Bende de bu sene iki gebeliğim aynı şekilde kalp durması yüzünden sonlandı psikolojik olarak toparlanalım dedik gene hemen hamile kaldım şuan doktor araştırıyorum patoloji sonuçları hep temiz geldi ne yapmam gerekiyor
sudeasko meryys daha araştırma süresine girmeden gene hamile kaldım maalesef acaba şuan bunları araştırabilirler mi
meryys Burcu__0506 Bende çok korkuyorum, doktolari bazen anlamakta çok zorlanıyorum neden vermiyorlar iğne diye benimde 2. De iğne vermediler özelde perinatolojiye gidiyordum evet belki tıp kitaplarında teori de gerek yok ama bakınca pratiğe lazım duruyor. Ben instagram da bir profa yazdım sende net bir şekilde pıhtılaşma var dedi . Şimdi bide akılda kalmasın diye rahim filmi çekilecek 2. Adeti bekliyorum. İnşallah Rabbim bizlere de sağlıklı sıhhatli hayirli evlatları güzellikle kolaylıkla nasip dua edelim 🫂
meryys sudeasko Bekleme süresi vermediler mi size Tam bilmiyorum açıkçası lupus zaten çok değişen bir şey bende ilk pozitif geldi hormonlarim tam oturmamışti sonra tekrar negatife döndü Kan sulandırıcı verdiler mi simdi
sudeasko meryys doktor hiç bir şekilde ilgilenmedi bugün hastanedeydim sinirden ağladım başka bir doktora gidiceğim randevu aldım
2019S meryys merhaba geçmiş olsun benimde lupus sınırda pozitif çıktı hormonlardanmi acaba doktor 3 ay sonra kontrol dedi dahiliye uzmanı.buyuk ihtimal negatif cikar dedi.sizdede öylemi oldu değer kaçtı ilk pozitif çıktığında
meryys sudeasko İmkan varsa özelde bulup kan sulandirici almaya bakın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏
endlesslove1 Demtserkan canım kan sulandırdı hap ve iğne kullanıp + olarakta kortizon kullanacaksın bu tahlillerde ne çıkarsa çıksın tek çözümü kan sulandırıcı isterse hepsi pozitif gelsin yine lan sulandırıcı ve kortizon kullanacaksın başka çözümü yok
Demtserkan meryys çok teşekkür ederim, sonuç çıkınca doktorum tekrar aldı 1 ay aralıklı, sonra gebe kalınca yine aynı sonuç çıktı, hamileyim doğurduktan sonra tekrar gel yine alacağım dedi bakalım
1234smgl meryys nasip canım ama kolay süreçler değil bazen başında olması bazı şeylerin daha iyi benim ilk oğlum 36 haftalık karnımda kalbi durdu sonra testler vs bir sorun çıkmadı bir oğlum oldu 5 yaşında sonra gebe kaldı. Skar gebelik oldu kürtaj oldum bazı kişilerin imtihanı oluyor evlat ama mutlaka senin olan sana gelecek canını sıkma rabbime dua et hayırlısı neyse olsun inşallah en sağlıklı şekilde bebeğin olsun
meryys 1234smgl Aminnn inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları kolaylıkla güzellikle nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim 🫂
Biranneikibebe Benimde 10 haftalık kalp durmam ve çok sayıda kimyasal gebeliği oldu. Herşeye bakıldı herşey temizdi pıhtılaşma kan testleri genetik vs rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım doktor kansulandırı hap ve iğne verdi her ihtimale karşı gebeliğim ilerledi şükür sağlıkla bebeğimi aldım kucağıma
Minnakminik Ben de 2 kez kalp durmasına bağlı gebelik kaybı yaşadım. 2 sinde de doğal yollarla gebe kalmıştım. APS diye bir rahatsızlığım varmış. 2. kayıptan sonra tespit edildi. 17 aralıkta mikroçip yöntemiyle aşılama yaptırdık. Umarım bu kez bebeğimize sağlıkla kavuşuruz.
meryys Minnakminik Rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin inşallah 🙏 Aps ye baktirmistik bizde rahim filmi kaldı bir onu cektircem adet olmayı bekliyorum 🥹