dearmom yaa okurken gözlerim doldu. İkinci bebeğimize hamileyim ben de. Çok duygulandım. Rabbim sağlıkla, güzellikle büyütmenizi nasip etsin inşallah. Böyle güzel pozitif umut dolu doğum hikâyelerini okumak insanı o kadar rahatlatiyor ki. Bu hamileliğim biraz farklı geçiyor. Zor yemek yiyorum henüz baslardayim. İlk doğumum çok güzel ve kısa sürmüştü bebeğim 37+0 da doğmuştu ama normal ve sağlıklı bir doğum olmuştu çok şükür. Kesi çok az atmışlardı fazla değil ama ikinci doğumum da inşallah kolay ve normal yollarla olur ve kesi atılmaz umarım çünkü ilk doğumda bebeğimi direkt soğuk almış diye kuvöze alınca doktor kucağıma alıp emzirememistim, ikinci gün sarılık başlamıştı 1 hafta hastanede yatmak zorunda kalmıştık 🥹 ebem çok şaşırmıştı nasıl üşümüş direkt yenidoğana götürdük soğukta bile kalmadı diye şaşırdılar. Acemilik, doğum sonrası hâlsizlik ile pek bir şey düşünüp tepki verememistim açıkçası. Bu sefer o çocuk doktorunu tercih etmeyeceğim çünkü hiç iyi bir anı bırakmadı hafızamda. Meğerse anne sütü sarılığı olmuş yavrum ve uzun süre sarılık değerinin düşmemesi normalmiş. Başka bir çocuk doktoruna gitmistik bunu söylemişti ve sürekli emzirmem gerektiğini bir şey olmayacağını söyleyerek beni rahatlatmisti, Allah ondan razı olsun. Sizi çok tebrik ediyorum ayrıca o kadar güçlü bir hanımefendiymişsiniz ki cesaret verdi yazdıklarınız. Yavrularinizin güzel ve bereketli bir ömrü olsun inşallah 💓🌸