nursenasu27 Kızlar günaydın papyonbabykids diye bi sayfa var instagram da tamamen bebek çocuk üzerine satışı var fiyatlarıda çoğu üründe uygunuma geldi bu siteden hiç alışveriş vs yaptınız mı güvenilir mi
busra34__ nursenasu27 ilkgunbebe ve lavin.bebek var oralara da bakabilirsin arkadşlarım almıştı fiyatları iyi🥰
greybrde nursenasu27 bence bilinmedik sitelerden almayın.. az önce okudum burada bayan 6 bin₺ havale yapmış sayfa siteyi kapatmış telefonlarına ulaşılmıyormuş daha bilindik yerlerden alın
ylnydgd nursenasu27 ben alışveriş yapmadım ama kredi kartı ile ödeme yapın havale yaparsanız aksi durumda hiç hakkınız olmaz. Bir de 3D şifresi geldiğinde şifre girmeden önce sms te yazan tutar ile ekrandaki tutarın aynı olduğunu kontrol edin. Kartla alışveriş yaparsanız hakkınız her daim aranız. Bankacıyım :) Sağlıkla gelsin
nursenasu27 ebrudefnee iyi bari canım bende denemek için bi ürün sipariş edicektim sağlam gelirse sonra devamını getiririm dedim
nursenasu27 greybrde aktifte kullanıyorlar instagramı çok keşfetime çıktı bi bakayım dedim uygun gibi gözüküyor ürünleri
idfhatice ylnydgd eşim de instagram üzerinden dolandırıldı üstüne şikayet edeceğiz dedik alakasız ürün ve çikolataları vs yoktu öly egönderdiler kimisine de göndermiyorlar bizi de engellediler kapıda ödeme bile yoktu ödedik dediğiniz gibi ödedik biz nasıl şikayet edebiliriz peki
ylnydgd idfhatice kredi kartı ile ödeme yaptıysanız banka şubesine giderek harcama itirazı dilekçesi vereceksiniz. Açıklama olarak da şu tarihli şu tutarlı alışverişim sonucunda “ mal ve hizmet tanımlandığı gibi değil” yazacaksınız . Dolandırıldım yazarsanız direkt red yersiniz