Dinolisoo Bugün tam 23+2 detaylı vardı her şey temiz güzel çıktı çok şükür sorun yokta sanki doktordan dönünce sorunlar başlar ya ben normalde bebeğin haraketlerini hep yukarıda hissediyordum akşamdan beridir inanılmaz kasık kısmında hissediyorum. Haraketleri olunca direkt vajinaya baskı hissediyorum. Karnımda da sertleşme var baya eşim farketti hatta karnın fazla mı sert bugün dedi. Yani bunlar normal mi yarın bir acile görünsem mi diyorum boşuna sıratsız doktor çekmek istemiyorum normal durumlarsa🤦🏼♀️🤷🏼♀️
birserazad Dinolisoo ben daha yeni 20+ olcam bazen o kadar sertleşiyor ki kasık ağrısı ne varsa oluyor yürümek sol tarafa uyumak ayaklarını kaldırmak iyi geliyor o sertleşme cidden insanı korkutuyor ama çok normal bunlar bence tedirgin olma yarın emin ol geçer bir gün semsert olurken diğer gün normale dönüyor
Havin49_ Dinolisoo gayet normal cnm rahim büyüyor benbek büyüyor ve baskı daha çok artıyor bende 26 haftalığım ikiz benim bazen sanki doğuruyorum gibi hissediyorum vajinam aşırı zonkluyor oğlumda don ayında öyle olmuştum ama şuan iki can olduğu için şikayetler daha erken başladı ister istemez
hamilesavis19 Canım bebek büyüdükçe, geliştikçe vajinanda ağırlık hissedeceksin, hala kasıklarda regl gibi ağrılarının olması bile normal merak etme. Çok ciddi bir sancı, kanama durumu olmadığı sürece için rahat olsun
Dinolisoo hamilesavis19 aklıma öyle geldi büyüdüğü için diye düşündüm karnımda sertleşince dedim acaba ters bir durum mu. Chat gbtye sordum bebeğin erkenden ters dönme durumu vs ola bilir gibi şeyler söyleyince tırstım biraz valla
Dinolisoo birserazad dimi ya biraz geçmiş gibi bile sertlik ama baskı var sadece büyüdüğü için normal demek ki
Dinolisoo Havin49_ alışmam lazım demek ki. İlk gebelik olunca herşey değişik geliyor insana acaba bir sorundan kaynaklı mu diye teşekkür ederim valla içim rahatladı
Havin49_ Dinolisoo doğru cnm ilk gebelik her zaman tecrübesizliktir sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😘
tugcedemirci Dinolisoo bunlar çok normal zaten bu haftalardan itibaren karın belirli aralıklarla semsert oluryor o esnada sende karnında hafif ağrı ve ağırlık hissediyorsun. Onun dışında bebeğin hareketlerinde de bir gün bir günü tutmayabilir. Bu durumda pozisyon değiştirmesinden de kaynaklanır. İçiniz rahat olsun🌸
busra34__ Dinolisoo ay bebiş çok sevindim detaylının güzel geçmesine bende sana yazıcaktm yazını gördüm😍 bazen sertleşiyor normal hareketlerinden dolayı oluyordur
Dinolisoo busra34__ ay teşekkür ederim aşkım ya biranda çok aşağıda hissedince korktum yine burda bazen görüyorum bebek erken ters dönüyor vs diye acaba öyle bişey mi dedim
ezgi3452 Dinolisoo Ben de sürekli vajina kisminda hissediyordum hareketlerini detaylıda sordum bebiş oturur pozisyonunda olduğunda öyle oluyormuş aşkım ayakları aşağıda olduğu zaman oralarda hissediyormuşuz. Kullandığın ilaçlardan falan kabızlık durumun varsa eğer o da sertleşme yapıyor barsaklarimiz artık yukarıda olduğu için aklında bulunsun. Birde rahim iyice yukarı çıkıyor hem de artık bu haftalarda doğum hazırlığına başladığı için yalancı kasılma,sertlesmeler olabiliyormuş korkma 🤗 Ben de hepsini 22′de yaşadım 24 oldum yeni yeni normale dönüyor 🤭
Dinolisoo ezgi3452 yaa çok teşekkür ederim. Çok açıklayıcı yazmışsınnn. Bende öyle hissediyorum zaten basen diyorum sanki midem şişmiş kaburgalarımı zorluyor demek ki rahim büyüdükçe yukarı doğru baskı oluyor. Burda erken ters dönmüş falan diyenleri görüyordum ondan çok korktum aslında🫶🏻🥹
busra34__ Dinolisoo yok ya ayakları aşşaoğıda olduğunda yada oturuyorsa öyle hissediliyor bende de öyle oluyor
busra34__ Dinolisoo benim ki kaç kez öyle durdu kız 🤣ya oturdu ya ayakkalrı aşşaığda bir düzgün. Durmadı hep resimleri öyle çıktı ya yüz üstü