ments merve__12 2 saat uyuya kalmışım, evde yalnızım , eşim Allah’ın izniyle yarın gece evde eğitime gitmişti. 21+1 olduk bizde , evet ayakta durunca ve temizlik yapınca bel bacak ağrısı bende de oluyor.
Serivebebegi merve__12 35+4 bebeğin hareketlerinden uyuyamıyorum içerde boks maçı var sanırım 😄kızımın eli ağır olucak sanırım 🙈
yigitalparslan merve__12 Daha keseyi gormedim. O kadar yeni beta hcg olcum asamasindayiz. Kan kalmadi🤣
Fatmanur_0416 yigitalparslan yolun başındasın Allah yardımcın olsun valla benim 3 ay çok kötüydü daha başlangıç zaman ilerledikçe kan alıyırlar valla testi şeker yüklemesi tiroid çıkarsa onun için valla alıyorlar da alıyorlar 😂😂
yigitalparslan Fatmanur_0416 3. Hamileligim malesef hepsini biliyorum 🤣 tirot hastasiyim hipertansiyon hastasiyim🤣
Nazz344 Benim bebişim doğdu ama her gece nöbetteyiz 4 olmadan uyuyamıyoruz. O yüzden şuan uyuyabildiğiniz kadar uyuyun hamişlerr 🤭
Nazz344 laytek06 valla onlara şükrediyorum desem yeridir keske uyuyamadığım günler zorlada olsa uyusaydım😅 bebeğim kolik durmuyor kucakta istiyo sürekli beşiğine koyduğum gibi ağlıyo hâla ayaktayız hâla onu sallıyorum 😅 UYUYUN 😅
0melek0 36 dan selam bebek makat geliş salıya kadar dönmezse sezeryan günü verilecek stres yapıyorum şimdiye kadar kendimi hep vajinal doğuma odakladım sezeryan korkutuyor şuan
Hatiiceuucar anneoluyorummm103 bende aynı açlıktan uyandım 38 e 1 kalayım 😂 bi muz yedim ama yatamıyorum açım 😂