PapatiA Kullanan varsa iletişime geçebılır mi hanımlar araştırmam sonucu eller serbest almaya kadar verdim , önüme geldi indirime girdi diye nasıl bu
benceyn PapatiA bunu arkadaşım kullanmıştı kullandığı süre boyunca çok memnun olduğunu söyledi. Ama 6 aylık kullanımdan sonra bozulmuş yaptırıp yaptırmadımı servis nasıl veya kendi hatasımıydı o kısımları bilemiyorum. Ben emin olamadığım için mamajo giyilebilir almıştım biraz daha marka net olsun diye. Bir de zaten mamajo bu markadan daha uygundu ben aldığımda.
Kitappsever_1 PapatiA ben almıştım 2 ay kullandım sütüm kesildi çok memnun kalmıştım hamileym tekrardan kullanacagm inşallah bozulmamıştir
PapatiA mucizemizibekliyoruzz bekle bakalm 😀😀 yanı fiyatı öbürlerine göre normal gir bak istersen yorumlar da gayet iyi ama canlı bi kullanıcı bısey dese direk alıcam
saadet2308 Canım ben aldım cok güzel geldi çekimi falan gayet iyiydi ama sonra sarja taktım nerdeyse evde yangın çıkacaktı bozuldu sonra aynı gün iade ettim şükür paramı verdiler
PapatiA saadet2308 ya insan ne alcağını şaşırıyo gerçekten uzun süre kullanmıcağım için çok parada vermek istemiyorum kaldım öyle
Kitappsever_1 PapatiA hiç emzirmedigim için cnm kesildi benim makina yüzünden değil az geldiği için sağım yapmayı bıraktım kesildi