Burjucan Kızlar benim burnumda sıkıntı var soluma yatınca hiç nefes alamıyorum öyle yatsam bile bikaç saat sonra uyanıyorum burnum tamamen tıkanmış ağzımdan nefes almaktan Boğaz’da agrı öksürük balgam ne ararsanız var sağıma yatıyorum böbrek büyümesi var sadece sırtüstü seçeneği kalıyor ona da çok zararlı diyorlar ben ne yapmalıyım sizce
denizannee Burjucan soluna yatıp hamilelerin kullanabildiği burun spreyini alıp kullanabilirsin tıkanıklığın geçerse sorun kalmaz 🤷🏼♀️
Yasemincifci Burjucan burnun tıkandığında kalkıp tuzlu su cek geri yat soluna çünkü gebelikte en ideal yatış sol tarfa
gozdeyaras Burjucan 28 haftalığım geçen hafta kontrolümde doktorum çift yastıkla olduğu sürece sırt üstü yatabilirsin diye söyledi
Polo Burjucan sırt üstüde yatamıosun bi süre sonra Hem nefes darlığı oluo hemde bebek bele ağırık bindiriyo ve inanılmaz bel ağrısı ile kalkıorsun Bi kaç gündür oturarak uyuyorum Midem yandığı için Öyle deneyebilirsn
Burjucan denizannee tıkanıklık hamilelikle ilgili değil benim canım kemik eğriliği var maalesef ve daha önce soluma yatıp bu kadar tıkandığımı farketmemiştim hamile oluncaya kadar
denizannee Burjucan bende de kıkırdak çıkıntısı var ameliyat olmam gerekiyordu hamilelik girince doğum sonrasına ertelendi aynı zamanda alerjik rinitim. Bademciklerim de iltihaplı. kabakulak gibi alerjik dönem geçiriyorum senede 2 kere hamileliğe denk geldi 🤷🏼♀️ burun spreyi az da olsa iyi geliyor ama dene bence...
Mayasey YouTube da doktorların videosunu izledim. İstediğin yöne yat, anne kendine zarar vermeden bebeğe zarar veremez miş
gozdeyaras Burjucan başımın ve omzumun altına doğru koyuyorum ben vücudumu bu sayede biraz yüksekte tutuyorum sırtım dümdüz yatmıyorum
Burjucan Polo öyle de denedim ya boynum agrıdı uyayamadım ben sırt üstü çok güzel uyuyorum ama zararlı dedikleri için işte vicdanım rahatsız oluyor
Polo Burjucan canın yanmıorsa şuan için bence yat Benim son bi kaç gündür işte artık sırtüstüde yalan oldu 😀 Canın yanana kadr yat. Hamile destek yastığı kullanıorm. O çok işe yarıo. Ondan al olmzsa U çeklinde içine giriyorsun.
QuenMom Burjucan canım burun spreyi burun bandı kullan bi şekilde soluna yat sırt üstü çok sakıncalı yatma sakın