ece99 3 gün sonra bebeklerim 14. Haftasına giriyor cinsiyetleri belli olur mu artık ya 🥲 siz kaçıncı haftalarda öğrenmiştiniz 🤗
aybike2212 ece99 14+3 olduk 12.haftada gittik öğrenmek zaten istemiyoruz ama çok merak ediyorum ayın 23 ünde kontrolümüz umarım ogün gösterir
kadermirali @ece99 ilk oğlumu 11. Haftadan öğrendim. İkinci oğlumun da 12. Haftada tahmin ettiler cnm. Şuan 28. Haftaya girdik. Sen de öğrenirsin de devlet çok çabuk söylemiyor. Belki tahmin ederler 😊😊❤️❤️
Momlife_ kadermirali bana da erkek gibi dedi kesin konuşmadı ama bilmiyorum değişir mi değişmez mi benimle aynı hafta olan biriyle tanıştım ona da kız demiş
ddrys Devlete gdyorm 13 haftalıkken gtım doktorn yanındakı asistan sankı çıkıntı var hocam dedi ama doktor tahmın söykemedi 18 haftalıkken gtım direk pipisi var erkek dedi
kadermirali @Momlife_ bazı Doktorlar erken de olsa tahmin ediyor ve doğru çıkıyor. Ama bazıları gerçekten oyalıyor ya da anlamıyor. İkisinden birisi 😁 erkek demisse erkektir muhtemelen. Erken haftalarda belli ediyor zaten Erkek anası 🫣🫣🫢🫢😄😄