ferdanne Merhaba mart ayında doğum yapacak anneler nasıl gidiyor bebeklerinizin kilo ölçümleri kaç acaba ? Benimki önden mi gidiyor bilemedim 937 gr dedi doktor haftasıyla uyumlu dedi ama chatgpt ilerde dedi
greybrde ferdanne o haftalarda ki çokta önemli değil bence zaten son haftalarda kilo alıyor bebek abzürt bir durum olsa doktor zaten belirtirdi kafanızı karıştırmayın bence
Fatmanur_0416 Akar06elif06 ben 24.haftada gittim 832 gram dedi normal dedi ama size göre benim bebeğim daha fazla kilolu
Deletedmom_297 ferdanne baya fazla bence benimde 25+1 de 730 gram geldi 3 gün ileride dedi şeker vs baktırın mutlaka
ferdanne @Deletedmom_297 şeker baktırdım hicbise yok normal hepsi doktorumda kilosunu normal dedi ben biraz nette araştırınca farkettim biraz fazla gibi geldi bana
ongen ferdanne ben 24+0 da gittim 670 gramdı chat gbt haftasıyla uyumlu biraz üst sınırda demişti ama doktorum cok güzel dedi..
Papatya50 Bende şuan 25 haftalığım 1 kilo 120 gram geldi normal mi? Şekere vs hep bakıldı sanırım bıraz tonton olucak
anethole Papatya50 2-3 haftaya kadar önde veya geride olmasını doktorlar normal karşılıyor. Biraz da genetik faktörler etkili. Anne baba eğer kilolu doğduysa normal olabilir. Eğer şekeriniz de normal çıktıysa
Havin49_ ferdanne o hangi doktor acaba benimki 27 haftalık bir kilo doktor haftasına uyumlu 1200 e kadar normal dedi maşallah senin bebek 2 hafta ilerde tam tersi
AyseRosee Benimde 25 haftalık oldu 900 Gr 33 cm dedi doktor benimki başından beri gebeliğimin 1 hafta önden gidiyor USG de doktor normal herşey çok iyi dedi bence endişe edeceğin bir durum değil sağlık ile gelsin bebişlerimiz inşallah.
bluemom24 ferdanne devlet hastanesi ise orası fazla ölçüyor baya benim kendi doktorumla 300gram farklı ölçüyor devlet hep