rabia5310 Böyle olanınız var mı tansiyonuma baktım 12.8 büyük küçük tam hatırlamıyorum 7 bişeydi limon içtim iki yudum biraz düştü ama hala aybıyım küp şeker attım bi tane belki şekerdir diye yine aynı neden olur doktora gitmeli miyim
buse654_ rabia5310 aynı semptomları ben üç haftadır yaşıyorum 26. haftadayim doktora söylediğimde bebek büyüdüğü için vücudumuzdan daha fazla kan ve vitamin alıyor normal ama düzenli tansiyon takibi yapalım demişdi bir rahatsızlığın yoksa korkmana gerek yok alışıyosun zamanla
buse654_ rabia5310 benim tansiyonum hep yüksek çıkıyo gözlem altında kaldım bir süre ama 14/9 üstü riskili oluyo hastaneye gidilmesi lazım zaten düşük tansiyon gebelikte normal ama 8 in altına düşerse ondada hastaneye gidilmesi gerekir sizin tansiyonunuz normal duruyo
rabia5310 buse654_ bana yüksek bu. Benim noemalde 10 ya da 9 olduğumda rahat oluyorum 10 un üstü biraz rahatsız ediyor beni hamilelikte
buse654_ rabia5310 tansiyonunuz yükseldiğinde limon yiyebilirsiniz ama fazla yerseniz bir anda çok düşer vücut düşük tansiyona alışmış olabilir benim tansiyonum 18 /7 olduğu zaman doktorlar hayret ediyodu ayakta durmama 😅