melekannesi60_30 34 haftalık hamileyim doktorum iğneyi kesmemi istedi erken diye korkuyorum siz kaçıncı haftada bıraktınız yatkınlık olanlar?
susamtanesiannesi melekannesi60_30 normal doğum yaptım doğum yapacağım gün belli olmadığı için devam etmiştim son güne kadar
Asyaalin melekannesi60_30 ben ilk doğumumda sezeryan oldum ama bi gün öncesine kadar kullanmıştım bıraktırmadı doktorum🤷🏻♀️
sevacano melekannesi60_30 ben de genetik kan pırtısı var iyne vuruluyorum 3.haftadan bu yana iyneyi 38de birakalim dedi ama ben doğuma kadar aspirin içicem bu oneri değil dr danişin lutfen ben korktuğum için ne olur ne olmaz diye
AuraMomB Sanırım doktorlar 34-35 de kesiyor. Burada da birçok kişide görmüştüm. Üstte kalması için yazıyorum 🫰🏼
melekannesi60_30 Asyaalin bebeğin suyu fazla erken olabilir diyor en azından 37 haftaya yakın braksam
melekannesi60_30 Ben kullansam bir 10 gün daha birşey olurmu kızlar doktora da güvenmek istiyorum blmyrm
AuraMomB melekannesi60_30 aşkım en iyi doktor bilir doktorun pıhtılaşma sorununu biliyor mu? Burada kimseyi dinleme sen doktorunu dinle kesinlikle ona güvenmiyorsan başka doktora sor
melekannesi60_30 AuraMomB test yaptrdım ben sadece yatkınlık çıktı düsük lerin olmasa iğne kullan demezdm demişti genetik doktoru ama benim ilk doğumum ölü doğum yapmstm 40 haftada o yüzden tedirgnm
Asosa2 melekannesi60_30 bana da ilk doğumumda bırak demişti doktorum gün aşırı vurulmuştum içim rahat etsin diye doktor da bişey dememişti sonra 35 de tamamen kestim 36 da doğum yaptım
Asosa2 melekannesi60_30 evet çünkü acil doğum vs olabilir doğum anında sordu özellikle ne zaman bıraktın diye