BayramzlemFirat Sanki bebeğin hareketleri azaldı büyüdüğü için yerimi daraldı acaba artık sert oluyo hareketleride gerçi ama ☺😇
Ayse3858 Bebek buyudugu icin alani daraliyo o yuzden hareketleri kisitlaniyo 😊 benmde 2 gundur sabahlari kusmalarm basladi . Normal mi ki bu haftalarda ☹
BayramzlemFirat Ayse3858 canım benimde aşırı mide yanması başladı kusçam sanki o şekilde yanman varsa normal olabilir
BayramzlemFirat Hiç etmiyo değil daha sert ettiriyoda eskisi gibi değil sanırım artık zamanın çoğunu uyuyarak geçiriyo☺ BayramzlemFirat
Ayse3858 BayramzlemFirat mide yanmasi ve kusma ayni anda oluyo o mahvediyo beni . Afedersinz kusarken yanma oldugu icin bogazmda tahris olmus gibi yaniyo . Neyseki sunun surasnda 10 hafta kaldi 😁
vildanmert En son 28. Haftada 1 kg idi diğer kontrolümüz yarın ogrencez 🤗 bakalim ne kadar olmhs minik prens💙
SrplHarmankaya Ben de 31 deyim ve ikiz bekliyorum inşallah 🙂Hareketleri geçen haftaya oranla daha az hissediyorum böyle kalp atışı gibi 🙂🙂🙂bende endişeleniyordum doktorum alanları daralıyor ondandır dedi 🙂