ikiprensesannesi___ Elisa0110 acemiliğini fırsat bilip herkez başına çok bilmişlik taslar ama sen takma fazla 😁
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 domates, salatalık, marul baharat bide nar ekşisi fazla ekşi sevmiyorum 🥲
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 hepimiz birer panda olma yolunda ilerliyoruz allah sonumuzu hayır etsin geçecek geçecek bunu da aşacaz 🥲
Annesii66 ikiprensesannesi___ 35+3 haftadan bilmiyorum zaman geçtikçe herşey daha da berbat oldu sanki 😂😂 bana çabuk geçiyor zaman
ikiprensesannesi___ Annesii66 nasıl çabuk geçiyor hepimiz aynı zaman dilimi içinde değilmiyiz kabul etmiyorum bize niye geçmiyor 🥺🥲🥲
Annesii66 ikiprensesannesi___ çalışıyordum 32de izine çıktım valla 32den sonrası hatırlamıyorum bile 🥹
Elisa0110 ikiprensesannesi___ zaten geceleri uyuyamıyorum nedense sabahları da uyuşuk oluyorum bu sebebten normal olarak hiç bişey yapasım da gelmiyor bazen zorla dışarı çıkarıyorlar 😂🤭
ikiprensesannesi___ eslem2121 yok dün dışarı çıktım da sözde alacaktım unuttım almayı kaç gündür yapacam diyordum canım çekiyordu dedim bu sefer böyle olsun 😁😁