busraozkan33 ikiprensesannesi___ ilk bebek mi acaba merak ettim 🙈 benim ilk kızımda günler hiç geçmiyordu şuan 21 aylık 14 gün sonra diğeri doğacak bu güne nasıl geldik zaman nasıl geçti bilmiyoruz
ikiprensesannesi___ busraozkan33 3. Gebelik canım 😁ilkinde de stres yapardım ama bu kadar yapmazdım herhalde arkada bebeler oldukça ekstra bir stres yükleniyor insana biran önce olsun bitsin hayırlısıyla istiyorum
ikiprensesannesi___ Meral_63 korkma korkma doğsunlar artık çıksınlar bir zahmet 🥺Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ devlet daha iyi zaten artık ozellerde ozel bisey yok adı ozel sadece
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ bende öyleyeyim hiç enercim yok uzansam birinin yardımı ile kalkıyorum belim çok ağrıyor Gün aldım ben 6 Ocak Darısı senin başına inşallah
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ beni kaldıracak kimse olmuyo büyük kızımda bana anne panda gibi oldun kendin kalk diyor 🤣maşallah Rabbim sağlıkla evlâdına kavuşmayı nasip etsin inşallah o zamana kaç haftalık olacaksın benim ki ocak sonuna gider kessin
busraozkan33 ikiprensesannesi___ aynen öyle ilk doğumda sezeryandan kokrmama rağmen rahattım şimdi tek korkum arkamda küçük çocuğumu bırakıp sezeryana girmek o ağrılarla ona yetmeye çalışmak🥲
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 öyle valla özel’de de devlette de doğum yaptım devlettekiler daha ilgiliydiler
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ benim kızımda anne karnın patlıcak artık diyor 🤭 Teşekür ederim güzelim Allah razı olsun 🫂 35 im şuan 38 e gün verdi 💆🏻
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ tabiki devlet bakanlığa ait cunku bisey olsa devlet müdahale edee ama özel kendi kafasına göre
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 evet ya normal kontrol için olsa güzel özel gidiyorum ama doğum için asla gitmem
ikiprensesannesi___ balbocegii hayırlısıyla vaktinde gelsinler bugünlerde geçecek inancım var daha bitmedi🥲😂
eslem2121 ikiprensesannesi___ aşk sizin orda veysel karani var çıkmışken diyarbakır için kar duasına çıkarmısın😂
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ yok gitme canım dogumun iyisi kötüsü mü var iyi olan her yerde iyi olur
ikiprensesannesi___ busraozkan33 evet düşünceler yiyor zaten insanı Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah🥰
Elisa0110 ikiprensesannesi___ ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep yatmak istiyorum hiç bişey yapmak istemiyorum 🤭
kimchikimdi ikiprensesannesi___ Kız tadını çıkart sonra özlüyorsun 🥹🥹 Zor ama geçiyor bir şekilde hayatim güzel doğumun olsun inşallah bi avazda💖
ikiprensesannesi___ kimchikimdi kurbane tadını çıkaramıyorum belden felç gibiyim ayaklarım panda gibi kol eller kaşınmaktan ve uyuşmaktan ayrı sinir bozucular bian önce çıksın evime gelim eve gelince bir şekilde geçecek inşallah 🥲teşekkür ederim amin inşallah 😍
eslem2121 ikiprensesannesi___ vallla aşkom bence en zorda son haftalardır gözünü korkutmuyayım ama bana ikinci gebeliğimde değil enerji yaşama sevincim bile kalmamıştı😂
ikiprensesannesi___ eslem2121 kız bu 3. Beni hayattan soğuttu ne bu böyle bidaha çocuk mocuk yapmam 🤣