ikiprensesannesi___ deletedmom43191 yok bunlar kudurdukça enerji üretiyor gibiler bitmiyor enerjileri maşallah 🤣
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ amin inşallah güzelim teşekkür ederim😘💕 isim sırası kocamda daha erken diyor acele etme hele dünyaya gelsin öyle karar verecem diyor 🤣
busra34__ ikiprensesannesi___ 🤣bu eşler neden bu kadar rahat benimki de 1 haftada akrar veririz diyor daha karar vermedik bakalım
Papatyam_8 ikiprensesannesi___ bende o haftalarda geçmiyor zaman durdu diyordum 😂 şimdi 36+3 olmuşum zaman su gibi geçiyor diyorum şimdi çok hızlı geçiyor ve evet enerji geliyor son haftalarda gerçekten kendimi temizliğe vurdum diyebilirim😅
ikiprensesannesi___ Papatyam_8 bi an önce o haftalara ışınlanmak istiyorum o zaman çünkü evimin çok güzel bir temizliğe. İhtiyacı var 🥲
ikiprensesannesi___ busra34__ rahat varlıklar kendileri 😂🤣benimki tek değilmiş desene ben koymak istediğimde karışmadı kendisi saygı duydu bende onun için fazla karışmam inşallah koyacaz 🤣çocugu isimsiz bırakacak halimiz yok diyo bide
busra34__ ikiprensesannesi___ 😅🤣 ay Allah’ım çok komikler bende belli olsun istiyorum bakalım sonu ne olcak
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 hele dur kocamın dediği gibi yediklerimizi Sindirelim kendimize gelelim sonra tekrar karar verecez 🤣
minikari ikiprensesannesi___ 37+6 dan bildiriyorum 2 3 haftanın bile farkı oluyormuş mahvoldum bir haftadır uykular haram oldu bel sırt ağrısı kasık ağrıları sürekli lavaboya gitme 33 35 te daha enerjiktim hatta 33 te 8 aylıkken ev taşıdım yani gün geçtikçe daha de ağırlaşıyorsunuz bi an önce doğsun istiyorum bi yandan da doğum sürecinden korkuyorum
ikiprensesannesi___ minikari yaa Allâh yardımcın olsun çok zor gerçekten 🥲korkutuyorsun bak iyice 😂gelmeyelim mi napalım, ne yani enerji gelmiyecek mi şimdi 🥲doğum ayrı stres zaten üf üf nerelere düştük
minikari ikiprensesannesi___ canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah korkma korkma belki de ben ev vs taşıdım o yüzden bu kdar yorgun bitkin vs hissediyorum 😂 doğumdan önce herkes bi enerji geliyor diypr ama bakalım bana da gelecek mi