ikiprensesannesi___ deletedmom43191 benim bu küçük kızımda saçlarımı tarama bahanesiyle kafamın derisini yüzüyor resmen korkudan yapma da diyemiyorum başıma ağrılar girdi nedir bu kızlardan çektiğim yarabbiii
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ bende ortanca bebeden cok çekiyorum koltukları bir oraya çekiyor bir oraya 🙄🙄🙄 halı katlandı hala itmeye çalışıyor gunde kac kez o koltukları kaldırıyorum hic saymadım
ikiprensesannesi___ busra34__ inşallah ocak sonu gibi olacak 🥰😍 az kaldı ama çivilendi kaldı gibi günler 🥲
hayirlisi06 ikiprensesannesi___ bende 33+1 im üstelik ikiz annesiyim günler gerçekten geçmiyor ocağı görmek istiyorum Allahın izniyle 🌷🙏
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 yok benim ki nazik sözde tarıyo taramak bahanesi altında taramak dışında herşey yapıyor saçlarıma, 😂
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 yok anam koltuk benim neyime bunların korkusundan koltuk falan almam eve almadım da büyümeden bunlar koltuk istemem🤣
busra34__ ikiprensesannesi___ çok az kalmış 😍 benim de doğum tarihim Ocak😅bakalım kova burcu mu olcak
ikiprensesannesi___ sevimlipandahii gelmedi diğerlerinde belki bir umut bunda gelir dedim yok ama gelmedi 🥲
borulcem ikiprensesannesi___ evde 21 aylık bir bebeğim daha var 32+2 yim ve aşırı zorlanıyorum aşırı ağrılarım var ilki bu kadar zor değildi bir an önce doğum zamanına geçmek istiyorum ahahah zaman hiç geçmeyecek gibi 🙃
ikiprensesannesi___ borulcem benimde iki yaş ve dört yaş iki bebem daha var hemde nasıl zor ilkler her zaman daha kolay ve stressizdir, 😁
borulcem ikiprensesannesi___ aşırı ağrılarım var ve zaman hiç geçmiyor gibi kemik ağrılarım beni mahvetti ilkinde mide yanması vardı mide yanmasına kurban olayım 😖
ikiprensesannesi___ borulcem mide en kötüsü ama ya 🥲 mide +bide kemik ağrıları dediğin gibi çok kötü oluyor