aprilbaby sdfdml02 bol su tahin kuru dut bulgur dereotu taze soğan kuruyemişler et humana steel tea ve rezene çayı bunların çok faydasını gördüm
DarkLuna sdfdml02 et tavuk tahin pekmez lohusa şerbeti birde dinlenmek bunlar sütü çok güzel çoğaltıyor
Daisyy000 Hayalperest1 Hayır hap. Günde 6 tane içiliyor Sabah 2 ,öğlen 2 akşam 2 şeklinde Sütüm artınca sabah 2- akşam 2 kullandım Tamamen kendime güvenim gelince de bıraktım
Bburcuyavuzz Bol su içmek ,kuru meyveleri suyla kaynatıp içmek , meyve kompostosu içmek , aşure yemek , şerbet icmek ve de rezene çayı içmek sütü arttırıyor
Daisyy000 prensesannesi611 Trendyoldan vs yorumlara bak canım, binlerce kişide işe yaramış, ben herseyi denedim bende kesin çözüm olan sadece bu hap oldu. İçerisinde yüksek oranda bira mayası var süt yapan o
prensesannesi611 Daisyy000 Trendyol yorumları çoğu sahte yorum o yüzden güvenemiyorum canım bir arkadaşım trendyolda çalışıyor ordan biliyorum tavsiye almak böyle daha iyi
duygumfoca sdfdml02 tahin helvası ye canım bol bol oda susatıyor bol su içiyorsun ben mandıradan taze taze alıyordum ☺️dereotu da güzel süt yapıyor Ben Kastamonu tereyağlı çekme helva da yiyordum çok güzel süt yapıyor şimdi doğum yaptığımda da nasip olursa bunları tüketicem