ikiprensesannesi___ Farukkubra2025 kötü fikirli olmamla ne alakası var şimdi içinde ki kini hemen kusma tahmin istiyorsun bide mantık açıklaması bekliyorsun ne dememizi bekliyorsun hanımefendicim
Farukkubra2025 ikiprensesannesi___ valla sen kinli olmasan böyle gelip saçma sapan yorum yapmazsın, yaşadığın olumsuzlukları burdakilerden çıkarma hadi bacım
Farukkubra2025 deletedmom43191 sana bide mantık açıklaması yapacaksın demiş, sende evet demişsin ya göz devirerek, bende mi sorun var senmi ne yazdığını bilmiyorsun
deletedmom43191 Farukkubra2025 ee sordun nasıl anladın diye yani bacak arasi görüntüsü yok salladım yani net goruntu yok çünkü ortada oyle.yuz ve gobek gormeyle cinsiyet hemen anlasılmaz ki şimdi keseden bilinir diceksin kese ultrason oynadıkça sekil değiştirir bu konu tamamen sallamasyon yani neyse iyi geceler canım 😔
Farukkubra2025 ikiprensesannesi___ hani o herkesin nefret ettiği bi tip vardır ya, yapıp yapıp ay ne dedim şimdi ben kötü bişey mi dedim kişisi sen olmalısın sanırım
Farukkubra2025 deletedmom43191 sende ne yaptığını biliyorsunda şimdi r yapma abla , ayrıca dokuz haftalık bebek bacağını mı açıp göstersin, daha yeni oluşuyor, öyle olsa ninemde bilir, keseye filan bakmıyorsunda, bide salladım diyorsun, sanada iyi geceler