Semali1 1_Ozgnn %44 ten %20 civarına düştü doktor bu kabul edilebilir bir değer dedi ve dediğim gibi hemen 1 ayda oldu yani
1_Ozgnn Semali1 bizim değerimiz hemen hemen %20 normal yüksek sınır diyor peki gebeliğiniz oldu mu ? Ve spontane bi gelişmemi yoksa ıvf mi oldu.
1_Ozgnn Yengec07 konu başlığını açan benim bilenler yazıyor ki zaten😆 başlık üstte kalsın diye de yazmadığın için sordum sağol ilgilendiğin için
purpoles 1_Ozgnn merhaba bizimde yüzde 18 çıktı doktora göstermedik henüz nasıl acaba normal yazmış bakan doktor not olarak
1_Ozgnn purpoles normal yüksek sınır olarak yazmıştır çnkü zaten sınır 15 15 üzeri normal yüksek sınır olarak geçiyor .
1_Ozgnn purpoles 18 çok yüksek hasar değil endişelenme her bireyde dna hasarı çıkar bu rakamlarda olmasada çıkar önmli olan bir tane. sağlıklı sperm … takviye kullanıyor mu eşin tüp bebeğe mi başlayacaksınız …
1_Ozgnn purpoles belki laboratuvarın ölçüm parametresine göre değişkenlik gösterebilir bizde 15 üzerine mesela normal sınırda hasarlı yazıyordu
1_Ozgnn purpoles bak olabilir 3.ayın sonunda tekrar bi ölçüm yaptırın 😊 belki çok güzel sonuç alıcaksınız. Eşinizin kullandığı takviye nedir bu ara da
purpoles 1_Ozgnn ımprylı doktor verdi ama bana yetersiz geldi diğerlerini araştırarak ben ekledim 2 ay sonra tüp bebeğe başlicaz. Dna testini de doktor önermedi ama biz merak edip baktırdık
1_Ozgnn purpoles bende öyle tüp bebeğe başlmadan neler yapabileceğimi araştırıp öyle başkan istedim umarım ikimizde emeklerimizin karşılığını tekte güzel şekild alırız amin