Meltemkscn123 inan birçok kişiden aynı şeyleri duyuyorum.. ben de kafamda sürekli senaryo kuruyorum hiç olmayacak şeyleri, maalesef ölüm korkusu vs geliyor bazen . Bazen bu durduk yere geliyor bazen ise tetikleyici şeyler ile ortaya çıkıyor . Bi ara inanılmaz stresli zamanım oldu , yaklaşık 1 hafta 10 gün kadarlık aşırı mutsuzdum , sonra onu atlattım derken bi sabah karşıma stresin bebek üzerinde etkisi diye bir yazı çıktı araştırdıkça araştırdım anksiyetem arttı yaptığım strese streslendim resmen , işte yazıda anne karnındaki bebekte streste davranışsal bozukluk otizm şizofreni riskinin arttığı yazıyordu , kalbim hızlı hızlı atmaya başladı panikledim hemen çeşitli doktorlara sordum o söylediklerin genetik dedi psikoloğum da aynısını diyor bazı doktorlar o bahsettiğin kontrol altına alınamayan stres yani aylarca haftalarca süren anneyi çok fazla fiziken etkileyen stres diyor ama işin kötüsü insan beynini ikna etmekte çok zorlanıyorrr yeri geliyor doktora inanmıyorsun , suçluluk duygusu iyi anne olabilecek miyim vs hormonlar da yüklenince çık çıkabilirsen işin içinden , bi konu bitiyor bi konu başlıyor bende… bu aralar bu stres meselesini taktım