saadetsrmt Kızlar 6 ayıma girdim şiddetli bir şekilde hem sırtım ağrıyor hem de her iki bacağıma vuruyor bugün Sabah acile gittim ağrı’dan hiçbir şey yapmadı daha geri gönderdiler
vanilya_kokusu_ saadetsrmt benimde kürek kemiği ağrısı var sabah özlüyorum dedim 25 haftalık hamileyim 😞
saricivciv_ saadetsrmt ay aynısı bende de var sırt ağrım ayakta durunca oluyor sanırım bide karnımda sertlik var şuan ya
saadetsrmt saricivciv_ hamilelikten dolayı ama ne bileyim ya çok kötü bazen dayanılacak gibi değil yemin ederim sabahtan beridir perişan oldum
saricivciv_ saadetsrmt amin inşallah yavrularımızı hayırısıyla sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🤲
saricivciv_ saadetsrmt evet gerçekten dayanılıcak gibi degıl benim 3 gündur var oturunca kalça ağrım yok yatınca var ya
saricivciv_ vanilya_kokusu_ ben 22 haftalığım bide kalça ağrım var oturunca geçiyor yatınca duramıyorum ağrıdan
Gecegunesi Eğer etrafınızda güvenilir biri varsa kupa masajı yaptırın. 2. Gebeliğimde bende duramıyordum haftada bir yaptırıyordum öyle iyi geliyordu ki. Hacamatçılar yapar, sırtınızı yağlayıp kupayı çektirip sırtınızda gezdiriyor çok iyi geliyor ama