egeansea öncelikle sakin olun bebekler anne karnında her şeyi hissediyor kendinizi de onuda strese sokmayın. Bende ilk hamileliğinde 36+6 da bebeğimin hareketlerini hissedemediğim için acilen doktora gittim nst bağlandım, her şey yolundaydı, suyum vs gayet güzeldi. Ama doktorum bebeğin yerinin daralmış olabileceğini, şu an kalp sesini duyduk ama bir sonraki geldiğinde bunun garantisini veremeyeceğini söyledi. Yani seçimi tamamen bana bıraktı ya doğuracaktım ya bekleyecektim. O kadar zor bi karar ki çok iyi anlıyorum seni. Doğsa iyi olacak mı, küveze girecek mi, şu an doğması ne kadar sağlıklı, ya beklersem bir şey olursa. Saatlerce hastane koridorunda düşündük eşimle ve sonucunda o gün doğum yapmaya karar verdim. Hemen işlemlerim yapıldı. Eşim bavulumu almaya gitti onun dönmesini bile beklemeden acil sezeryana aldılar beni yalnız başıma girdim o ameliyathaneye o kadar zordu ki benim için. Sonucunda doğum yaptım çok şükür sağlıkla aldım kucağıma. Darısı inşallah size olur ama bu süreçte karar tabii ki sizin. Kilosu eğer iyiyse ve doktorunuz bunu önerdiyse tabi en önemlisi de siz şuan istiyorsanız kendinizi yıpratıp strese girmeyin daha fazla 🌸🌸