beautymom Bu arada canım kilon çok iyi bence ne kilo alanları gördüm ben 7-8 aylık 25-30 kilo alanlar var
yasemincel65 beautymom orası öyle tabi kişiden kişiye değişiyor ben hep normal dedim kendi kendime ama kadın bugün beni baya şeey etti 🥺😅
yasemincel65 beautymom tersleyeceksin o olacak ama insan bir dumura uğruyor o an ne diyeceğini bilemiyor
beautymom yasemincel65 ahh işte başka biri olsa derim de mecbur ona kalıyoruz takip amaçlı eşim bazen tmm neyse boşver öyle yapma diye uyarıyor oda kızıyorda işte
yasemincel65 hilal858_ makarna zaten oldum olası sevmem mantı lazanya tarzı şeylere hep uzağım tuzlu da dikkat ediyorum ama arada kaçıyor elimin ayarı 🥹😁
hilal858_ yasemincel65 maalesef arada yeniliyor😅 ay ne bilim biz elimizden geldiğindece dikkat ediyoruz zaten ama ister istemez o ödemler illa gelio. Biz ve bebeğimiz sağlıklı olsunda doğum sonrası vermeye çalışırız
Quen_14 yasemincel65 bence kilo almasan sıkıntıydı hamilesin sonuçta sen besleneceksin ki bebek beslenebilsin öyle abartığu kadarda almamışsın bazı hemşireler ebeler bi tuhaf oluyor
melikelina yasemincel65 inan takılma 4 ayda 7 kilo almısım aynısını doktorum yaptı şok oldım bidahaki gidişimde bozcam kafama takıyorum ister istemez o kadar yemek yiyen biri de değilim
yasemincel65 melikelina işte ben de ona şaşırdım yemek fazla yemem ben kendimi de aç bırakmam ama fazlasını hiç yemem
Papatyam7134 yasemincel65 bende 23-24 kg aldım her gören çok kilo almışsın diyor artık yeni birini görmek istemiyorum kilomla alakalı bişey dicekler diye
sanli26 Bacım 35 haftalık oldum +11 kilo şuan. Sağlık ocağındaki hemşire çok az kilo almışsınız dedi bugün. Alsak bir dert almasak bir dert. Yaranamazsın saçmalıyorlar. Bosver sen onları 😅😅
yasemincel65 cansuu05 inşallah gider ya hem doğum korkusu var hem de vücut algım değişti işte doğumdan sonra ya kalırsa kilolar diye korkuyorum 😞
melikelina yasemincel65 tsh baktırdın mı 3. Cüyü vericem yüksek gelmişti ilaç başlamadı doktor internete kilo alımıda yazıyordu belki ondandır diye düşündüm
Eren1 yasemincel65 doğumdan sonra öyle güzel verirsin hiçççç dert etme bende troid var görsen nasıl şişiyorum nodüllerim var
1oglanannesi yasemincel65 ben kılo alamıyorum onu dıyolar nıye yemıyosun vıtamınler ısdahıını acmıyomu vs kılo alırsın nıye aldın derler almazsın nıye almadın derler derlerde derler ınsanı candan ederler 😂o yuzden kafana takma