Gencbirannis Mesela yoruluyosunuz oturup uzun süre dinleniyorsunuz ama nefes yetmiyor gibi deriin derim nefes alıyosunuz böyle sizde de oljyor mu? 20 haftadan sonra
aboutbehis Gencbirannis her dk 😂😂 pozisyona gore bebegim diyaframimi itekliyor, bazen yalanci kasilmalar oluyor nefesim cok kesiliyor. Genelde bebek baski yaptigi icin ama sizi cok rahatsiz ediyorsa mutlaka doktorunuza danisin.
tarhanfur Gencbirannis ay evet bende bu dertten muzdaribim oturduğum yerde hızlı hızlı nefes alıyorum eşim fark ediyor niye nefes nefese kaldın sanki koşmuşum gibi
Gencbirannis aboutbehis eşime tansiyon aleti aldırıcam bi ara çarpıntı oldu gibi ama naika bişey yok tansiyon da normalse camı kapıyı açcam artık😅
Gencbirannis tarhanfur ayy şükür yaşayan varmış😅bebek nerde oturuyor acaba bi ara nefes alamadım eşime tansiyon aleti aldırdım yolda tabi daha da😅😅
aboutbehis Gencbirannis Cok mantikli her evde olmasi gereken birsey😄 Bu haftalardan sonra gunluk sabah aksam tansiyonunuzu olcun yemekten 2 saat sonra. Allah korusun olacak diye birsey yok ama en azindan kendinizi gozetim altinda tutarsiniz belli basli hastaliklar icin🥹🤍