Eda42_ Allahneverdiysee O zaman tekrarla testi bilmiyorum diyeceğim yoktur sonuçta test yanılma payı olur ne doğru sonuç tekrar test için rahat etmesi için de kan vermek en doğru sonuç
Allahneverdiysee zynp92 minikmucizem356_ rabia7106 sutlukahve_ Eda42_ Sevgiiss smyyy95 Yaptım negatif kızlar 😶 regl sancılarım başlamıştı zaten
zynp92 Allahneverdiysee canım var gibi sende çünkü bende yaptım hiç bir şey yoktu awox çok güvenilir diyorlar çünkü bende kuruma dahi çıkmadi 🥰
Allahneverdiysee zynp92 ilkinde kuruma yok bu sabah yaptığımda çıktı çok sonra bilmiyorum bozuk olabilir
zynp92 Allahneverdiysee belkide insan umut etmek istemiyor hevesimiz kırılıyor diye yinede bekle canım ama inşallah vardır 🤲🥰
Eda42_ Allahneverdiysee Demek ki awox da sende kuruma çizgisi çıkardı ben internetten aldığımda hiç çıkmamıştı bile inşallah Ocak ayında nasip olur inşallah hayırlı sağlıklı gönlüne göre versin rabbim sana da isteyen bekleyen herkese Amin amin amin 🤲🏻🤲🏻
sutlukahve_ Allahneverdiysee hadi ya demekki o da kuruma çıkarmış ben senden çok ümitliydim inşallah diğer ay olur ❤️