Allahneverdiysee İlk hiçbir şey yoktu negatifti köşeye koydum baya sonra baktım böyle olmuş kuruma mı acaba
Eda42_ Allahneverdiysee Çok kuruma değil gibi ama içiniz rahat etmesi için yarın sabah uyanınca deneyin inşallah doğru pozitif sonuçlar alırsın
sutlukahve_ Allahneverdiysee awox oek kuruma yapmıyor ama içiniz rahat etmediyse yarın sabah tekrarlayn
Allahneverdiysee minikmucizem356_ ama ilk çok bektım hiçbir şey yoktu sonradan böyle olması normal mi
Eda42_ Allahneverdiysee Ama zaten çok silik kii hanı beta bur gün de bile değişir içiniz rahat etmesi için yarın sabah uyanınca deneyin o zaman net kesin belli olur
Allahneverdiysee sutlukahve_ teşekkür ederim canım inşallah vardır 🙏 pek umudum yok ama tüm bozuk testler beni bulur nedense
sutlukahve_ Allahneverdiysee umut vermek istemem ama çok kez awox testi kullandım hiç kuruma olmamıştı vardır inşallah
Allahneverdiysee Eda42_ ya ilk başta bir şey çıkmadı o yüzden inanmak istemiyorum çok sonra çıktı çizgi
Sevgiiss Allahneverdiysee var ama iki çizgi niye bu kadar yakın anlamadım çok awox kullandım böyle hiç görmedim
Allahneverdiysee Esrasrgn canım çok sonradan çıktı ama nırmal mi ki bu kadar sonra pozitif göstermesi kuruma çizgisi olmasın
Eda42_ Allahneverdiysee O zaman tekrarla testi bilmiyorum diyeceğim yoktur sonuçta test yanılma payı olur ne doğru sonuç tekrar test için rahat etmesi için de kan vermek en doğru sonuç