kurtctn Haftamdan sonra çay ve kahveden tiksindim içemiyorum içmemem tabi daha sağlıklı olanı da bu durum geçmez diye korkuyorum varmı aynı durumu yaşayan 🫠💓
3kedili2bebekli kurtctn malesef ilk hamileligimde de sonuna kadar bir yudum çay kahve icemedim ki tam bir Türk kahvesi bagimlisiyim şimdi yine hamileyim yine içemiyorum doğumdan hemen sonra geçiyor ama 😂
burcuo kurtctn 3.gebeliğim, hepsinde de ilk haftalarda kahveden soğudum. Siyah çay biraz olsun bulantımı bastırıyor, ondan biraz içiyorum bunda. Ama geçiyor merak etmeyin 😊
minikcivciv89 kurtctn Çayı arayan biri değildim ama haftada 1 de olsa canım isterdi normalde, hamilelikte 18-19 haftaya kadar içmedim hiç ağzıma koymadım hep ıhlamur çayı demledim kendime 20. Haftadan sonra başladım icemeye haftada sayılı içiyorum günde 1 bazen fazlası yok eskisi gibi 🤣
yarasfatma kurtctn 2 hamilelik gecirdim ilk hamileligimde kendiliğinden bıraktım cay kahveyi sonra doğumdan sonra bi tiksinti geldi icemediö
kurtctn 3kedili2bebekli anladım kişiyle alakalı demekki valla geçmemesinden korktum bebek doğunca nasıl ayık kalırım onu düşünüyorum 🤣🤣 bide erkek miydi bebekleriniz
3kedili2bebekli kurtctn ilk gebeligimde ikizler biri kız biri erkek şimdiki kız ☺️ doğumdan hemen sonra geçiyor neyiniz varsa geciyor
patili_kiz90 2 aylık hamileyken bende kestim çayı , hiç içmek istemedim ki ben çay bağımlısıyım , sonra geçti ama günde 5-6 cup içerim
Cicilininkini kurtctn 3kızdada deli gibi çay kahve içerdim bu 4. Hamilelik 28.haftamdaym daha yeni yeni içebiliyorum doya doya cayımı bir fincan kahvemi ☕️ canım hiç istemiyordu içmek bundan önceki haftalarda