kahvesever__ Nasılsınız neler yapıyorsunuz sabah kahvemi içtim şimdi çocukları uyutmaya çalışıyorum akşama da menü de köfte ekmek patates kızartması ve içecek var sizin menüler belli mi 😊
Herseydenbiktim kahvesever__ Aa bizde de bugün menu aynı 😂 Afiyet olsun canım. Çocuğu uyutmaya çalışıyorum beni çok yordu bugün:/
Dinolisoo kahvesever__ güveçte patates püreli tavuk sote, pilav, salata bugünkü menü. Karşıma çıktı canım çekince direkt yapmaya karar verdim 😂
kahvesever__ Herseydenbiktim afiyet olsun 🤤 çocuklar çok yoruyor birde oğlum çok hasta ateşi çok yüksek iki kez acile götürdük doğru düzgün bakmadılar bile
Herseydenbiktim kahvesever__ Oy çok geçmiş olsun canım, havalar kötüleşiyor artık dikkat edin iyice çabucak geçsin inşallah 🌸
Daisyy000 kahvesever__ Hastane randevum vardı, sezaryen günü aldık, şimdide avmye geldik oğlumu uyuttum bende dondurma keyfi yapıyorum 🤭
Miillena kahvesever__ ben de ılık süt içiyorum karnım ağrıyor neden bilmiyorum. O kadar halsizim ki akşama soslu makarna yapıp günü kurtarma derdindeyim 😂